Saate võidu võttis Saara Kadak, kes Kate Bushi looga "Running up that hill" näitas uskumatut taset, sest lisaks imelisele laulule oli tema lool ka kontimurdvalt keerukas koreograafia, mida üheaegselt looga tantsida tuli koos Tanjaga eurolavalgi käinud Argo Liigiga.

Viimaseks stuudiosaateks 25. novembril andis loosiratas osalistele veidrad lood: Sepo Seemanist saab Vanamees, Ott Leplandist Sarah Brightman, Tanel Padarist Edgar Winter, Liis Lemsalust Vaido Neigaus, Lauri Liivist Buranovskije Babuški, Nele-Liis Vaiksoost Mireille Mathieu, Marta Laanest Hedvig Hanson ning Saara Kadakust Lady Gaga!

Tabelit juhib Ott Lepland, tema kannul hetkel Saara, Nele-Liis ja Lauri, kes hetkeseisuga kõik finalistid oleksid, ent nädal on veel oodata, et selguks lõplik seis ja see, kes 9. detsembri finaalis heategevuseks suunatava 10 000-eurose peavõidu nimel võistlema asuvad!

Vaata pilte grimmitoast!

Ja saatest!

Ning vaata üle Kroonika otseblogi, kus näitame toredaid pilte, kirjutame telgitagustest ning ootame ka lugejaid kaasa rääkima. Blogisse jõuavad ka toredamad postitused Twitterist, millel #snkt.