"See on kõik, nii laulmine kui näitlemine. Selline tunne on, et iga kord on kui uus esietendus. Närv on ka sama kui teatrietendusel. Siin peab nii palju kehastama ja mõtlema laulu peale ning kui õnnestub, siis ka parodeerima. Kui sa esined teatris, siis laulad ise, ei pea kedagi kehastama. Siin on seda vaja teha - raske on." Kas ka meeldiv? "Kui kõik ära olnud on, siis ütlen."

"Esimene on ikka kõige raskem - sest see on täiesti pea ees külma vette hüppamine, tundmata midagi, mis toimub," kirjeldab ta enda jaoks raskeimat senist ettastet.

Kõige raskem on aga tundidepikkune ettevalmistamine ja grimm: "See on küllatki raske. Grimmeerijad saavad hea praktika. See on ka neile väga kasulik."

Vlassov ei ole pärast saadet küll grimmiga linna peal käinud, kuid kui Trubetskyna stuudios ringi jalutas, siis tuttavad läksid mööda: "Käisin siinsamas tringi. Peeti vist Trubetskyks, vaatati, näe, see ka siin," saamata aru, et tegu oma sõbraga, mitte Tõnu endaga.

Seltskond on Vlassovi sõnul arenev -s eltskond on väga hea. "Seltskond arneeb. Mina olen siin vanem generatsioon noortega võrreldes, kuid väga hea seltskond. Väga tore. Hoian pöialt igal korral eraldi kellelegi, kedagi eraldi välja tooma ei hakkaks.3

Suurim hirm: "Ma ei taha, et peaks jälle naist või noort tegema. Hea kui endavanust saaks teha. Aga kui tuleb Justin Bieber? "Siis minestan vist küll ära."