"No muidugi vaatasin," vastas Tamra Publiku küsimusele, kas pühapäevaõhtu ka teleri ees veedeti. "Ja lapsed vaatasid ja kommenteerisid," lisas ta ning märkis, et Valter Soosalu isegi vastas neile.

Heliloojaga sai aga Valtril isiklikultki suheldud, küll aga mitte enne etteastet. "Kui ta selle ära tegi, siis saatsin talle oma rahuloleva tervituse," ütles Tamra ning tõdes ka, et nähtu tõi talle muige näole.

"See on väga haruldane, kui minusugust võetakse poptähtede kõrval järgi teha. Olin väga meelitatud," poetas ta.

Kas paroodia pani end ka kuidagi teise pilguga vaatama? "Eks ikka! Lapsed ka naersid, et issi, sa ju teedki niimoodi!" sõnas ta lõbusalt ning meenutas ka esinemist, mida parodeeriti – 2011. aasta spordiaasta tähtede galaõhtu. "See oli otseülekanne ja eks ma närveerisin ka, " selgitas ta, mis oli Valtri paroodias kesksel kohal olnud klaviatuuri piilumise põhjuseks.

Häid sõnu oli tal öelda ka Valtri saateväliste tegemiste kohta. "Kui ma esimest korda Põhja-Konna kuulsin, siis mõtlesin, et nii, nüüd lõpuks keegi teeb jälle Eestis muusikat, päris asja. Ma olen õnnelik, et nii hea maitse ja hea muusikalise taustaga mees võttis mind järgi teha. Päris muusik, minu jaoks," kiitis Tamra. "Väga äge!"