“Turvamehel lõppes äsja 20nes juubeliaasta”, muigas legendaarne raadiomees ja lisas, et lugu lõi toona eriti palju laineid ja püsis muusikasaates “7 vaprat” esikohal üle kuu aja. „Turvamees sündis Pärnu hotellis — kirjutasin sõnad üles ja Tallinna jõudes ajasin kamba kokku ning tegimegi loo ära. Fonogrammi aranžeeringu tegi Heini Vaikmaa ja loo mängisid sisse eesti parimad klassikalised muusikud, ettevalmistus kestis umbes pool aastat, “ kirjeldas ta ja tunnistas, et poleks kunagi uskunud, et sellest võib midagi tulla, kuna tegu oli esimese looga mehe suust ja hilisemad ponnistused pole enam vilja kandnud.

Mis puudutab aga Mikk Mäed ja tema parodeerimisoskust, siis leidub Allanil vaid kiidusõnu. „Mikk on ikka olnud oma ea ja kogemuse suhtes äärmiselt tugev, eriti võrreldes kooli läbinud näitlejatega," leidis Roosileht ja lubas, et teeb poisile reklaami kõigis oma sotsiaalmeedia kanalites. "Jube lahe ja eriskummaline tunne on ajaloolist ennast vaadata. Ehe vunts, kett ja ülikond. Kõik paigas, kriminaalne glamuuur. Teksti oli päris palju. See on nagu jutustus tõelisest mehest!" muljetas ta edasi.

Üldiselt hoidis Allan eile õhtul pöialt aga hoopis Lennale ning nentis, et jumet oleks ideel teha Kaarel Kose ja Lenna Kuurmaa ühisprojekt Must Kuurmaa. "Pealegi, Kristel pakkus Lennale räpiplaadi tegemist, tasuks kaaluda. Mina muide mängisin esimesena Musta Q lugu raadios. Saate ajal helistas otse stuudiosse nn. punasele telefonile Margus Turu ja ütles, et väga oleks vaja mängida," kirjeldas Allan, kuidas toona asjaajamine käis.

Külaliskohtunik Kristel ristis Allani eetris kergräppariks ja eelräppariks. Allan ise arvab aga, et ta on posträppar eelpositsioonis.