“Ma mõtlesin, kas ma olen kade või ei ole, aga siis ma sain aru, et kadedusest on asi kaugel — mul on isegi kahju neist natukene,” lausus TV3 hittsaate 3. hooaja võitja. “Soovin neile edu ja eks kõigil neil on võimalus nüüd vigade parandust teha ja tõestada rahvale, et nad on ikkagi võitjad. Mul on hea meel, et saan seda lava kõrvalt vaadata.”

“Kui kõik võitjad oleks üksteise vastu astunud, siis ma oleks kindlasti nõus olnud. Kui mind oleks aga ainsa võitjana osalema kutsutud, siis ma oleks võib-olla osalemise vahele jätnud,” seletab mees.

Ükski näosaate tšempion kuldsest hooajast küll osa ei võta, kuid nii Mart kui ka teised võitjad astuvad suurte etteastetega Saku Suurhalli lavale võimsas finaalis 9. detsembril: “Aga mida seal siis näha saab — seda ma veel ei tea,” nendib Müürisepp.

Keda sooviks Mart näha aga kuldse hooaja võitjana? “Mul on selline tunne, et ma hoian pöialt ühele naisele — selle naise meest lavale enam ei lastud ja ta saab nüüd ilma meheta rahulikult kõik looma välja lasta,” viitab ta Marta Laanele. “Mul oleks väga hea meel, kui Marta näiteks võidaks.”

Seni pole õnn naisi eriti soosinud — ainsa naisena on näosaate ära suutnud võita näitleja Evelin Võigemast. “Oleks ju ilus, kui Marta võidaks,” lausub Müürisepp.

Mart arvab, et “Su nägu kõlab tuttavalt” viimased kuus hooaeg on just mehed võitnud peamiselt ühe aspekti tõttu: “Mul on tunne, et hästi palju naisi hääletavad. Ma ei tea, kas see on fakt — ma olen seda ainult kuulnud. Ja eestlastele vist läheb ka selline underdog’i värk peale. Kui tuleb selline natuke tundmatu tüüp ja üllatab, siis on väga suur tõenäosus, et ta läheb eesti inimestele väga hinge ja lõpuks ka võidab. Nii öelda slummist miljonäriks taktika.”