"Jalgpallisärk, suupiliivõre ja väike aktsent. Kõikvõimalikud aksessuaarid on mul küljes," kirjeldab Lepland, mis on täna parodeeritavale Jüri Homenjale omased aksessuaarid, mis Leplandi sõnul ka tema küljest täna ei puudu.

Mis on üldse veel Homenjalik? "Tal on äratuntav maneer, kuna eesti keel pole tema emakeel. Seda on hea parodeerida. Tal on ka kindel miimika."

Kui palju teadis Ott Lepland aga varem Homenja muusikast? "Tunnistan ausalt, et seda lugu "Klaver" teadsin varem, kuid ei olnud ka seda varem nii tähelepanelikult kuulanud. Ülejäänud repertuaariga kursis ei olnud, kuid kuna on vaja olnud jälgida tema miimikat, siis olen YouTube'i abil nüüd ka ülejäänud lugusid kuulnud."

Mis on seni aga Leplandi kehastatuist tema enda jaoks raskeim olnud? "Elton John. Sest ta on nii minimalistlik, kui ta mängib klaverit ja esineb. Väga täpselt pidi jälgima, kus ta täpselt naeratab ja mis poose ta võtab. Kohati oli minu poolt ka liiga improviseeritud, nagu pärast saadet ka kohtunikud ütlesid. Ma olen praegu sellele saatele lähenenud ka suhteliselt spontaanselt - kõik esitused on nii olnud, et see, mis hetkel pähe turgatab, selle ära teen," tõdeb ta, et vallatleb veidi ka loomingulise inimesena siis, kui kaamerad käivad juba ja Andrus Vaariku antav nõu tahaplaanile veidi jääb.

"Kui oli vaja "Laulupealinnas" Jaagup Kreemi teha, siis helistasin talle. "Ära siis üle võlli väga keera" oli tema soovitus," räägib Lepland, kuidas ta alati püüab ka kodumaiste parodeeritavatega kontakti enne luua. "Pärast seda helistas Jaagup ja ütles, et oli kodus naerust krampides olnud. Ka Jüri oli minu teada väga positiivselt meelestatud, et teda parodeeritakse. See, kui sind parodeeritakse tähendab, et oled jätkuvalt pildil. Ega neid ei tehta, kes on päris kadunud."

Ott Lepland astub Jüri Homenjana lavale täna kell 19.30 algavas saates "Su nägu kõlab tuttavalt"!
Vaata ka, kuidas Homenja seda originaalis esitas:

Miline lugu kõigist senikõlanuist sulle endale kõige hingelähedasem? See hooaeg ma polegi niimoodi mõelnud, sets tegelen enda ettevalmistusega. Eelemine aasta oli üks minu lemmikuid Peeter Oja - ta on juba selline isiksus, et ei opeagi midagi tegema, juba on naljakas."