„Kuna „Su nägu kõlab tuttavalt“ on viimaste aastate populaarseim teleshow, rahva poolt väga armastatud ja oodatud, on loomulik, et TV3 toob eetrisse ka saate kolmanda hooaja,“ kinnitab TV3 tegevjuht Priit Leito. Leito rõõmustab, et juba on nõusoleku järgmise hooaja saadetes osalemiseks andnud Märt Avandi, keda näeb pühapäevases finaalis külaliskohtuniku toolil.

Suursaate produtsendi Kaupo Karelsoni sõnul on Märt Avandi Eesti üks armastatumaid, nõutumaid ja hõivatumaid näitlejaid. „Märt on andekas nii näitleja kui ka laulja ja koomikuna. Need on täpipealt just need kolm omadust, mis ühel artistil selles saates osalemiseks vajalikud on. Neljas, täpselt sama oluline faktor, on aeg.“ Karelsoni sõnul alustati Märdiga läbirääkimisi juba esimese hooaja eel, kuid tema ajakava lihtsalt ei võimaldanud ei esimesel ega teisel hooajal kaasa lüüa. „Märt on saateid huviga jälginud ning senistele osalejatele kaasa elanud,“ märgib Karelson.

Näosaate finaal vallutab Eestimaa juba pühapäevaõhtul, mil finalistide etteastele kõrval vaimustavad vaatajaid üllatusesinejad. Kõik on oodatud ka TV3 kodulehele tv3.ee, et osaleda ennustusvõistluses ja võita auhindu.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ finaal on TV3s pühapäeval kell 19.30.