"Väga lahe! Uskumatu tunne oli näha enda koopiat, ka välimuselt väga sarnast ja siis teisest kaadrist ka oma isa näha. Seda oli lausa kõhe vaadata, umbes nagu déjà vu," kommenteerib Uibo Saara esitust vaid soojade sõnadega. "Ta on väga andekas inimene! Suur kummardus talle ja kiitus ka produktsioonile, et nad tõesti olid selle väga hästi teinud."

Toomas kiitis Saarat ja produktsiooni ka sotsiaalmeedias ning postitas enda lapsepõlvest ühe vahva pildi: "Kummardus üliandekale Saarale ja ka produktsioonile selle imetabase soengu reanimeerimise eest."

Foto: Toomas Uibo/erakogu

Uibo sõnul võttis Saara temaga enne etteastet ühendust ning tema küsiski, kas ka Väino Uibo võiks esineda. "Ma andsin talle isa numbri ja ütlesin, et muidugi! Minge tehke, aga mina vaatan asja telekast."


Foto: kuvatõmmis

Sel kevadel tunnistas Toomas Uibo ETV saates "Hommik Anuga", et on laulmise tagaplaanile jätnud ning tema tõeline kirg on lennundus. "Laulmisest sai küll, see oli päris pingeline aeg lapse elus," selgitas ta, miks tema muusikukarjäär pooleli jäi.

Mees tunnistas, et tal pole kunagi olnud soovi lauljana läbi lüüa, sest juba lapsena oli tal suur huvi lennunduse vastu. "See vabadus lennata ja ise seda protsess juhtida - see on kirjeldamatu," selgitas lennundusseadust ja lennureegleid õpetav Uibo.

Vaata uuesti Saara fantastilist esitust loost "Vari":