Oled mitu aastat siit esireast finaali vaadanud, kuidas sulle tundub, läheb aina paremaks?

Ilma igasuguse liialduseta „Su nägu kõlab tuttavalt“ on Eesti kõige võimsam teleprojekt. Ma ootan suure põnevusega, kuna nüüd öeldi, et see projekt saab läbi, et millega siis Kaupo Karelson ja Ruut (produktsioonifirma - toim.) järgmisena välja tulevad. Ma ei tea kedagi, kes suudaks midagi nii ägedat teha peale Kaupo ja Ruudu.

Kellele sa täna kõige rohkem pöialt hoidsid?

Ütleme nii, et hooaja vältel on meil olnud palju lemmikuid. Täna finaalis, tuleb tunnistada, oli Saara kindlasti kõige parem. Hooaja vältel oli tegelikult ka Ott väga hea, kuid kindlasti oli see tasavägine hooaeg. Loomulikult kõigile meeldisid Sepo etteasted, Tanelgi keeras vinti üle mitmekordselt ja siis veel mitmekordselt, nii et oli mida vaadata ja tegelikult oli mitmele kaasa elada. Ei olnud sellist asja, et keegi ainsana tõuseks esile, ikkagi väga tugev hooaeg tervikuna.

Mida sa nüüd telekast vaatama hakkad?

Nüüd ei olegi rohkem midagi vaadata, ainult uudiseid. Ootame huviga, mida nüüd järgmisena välja pakutakse suurte projektidena. Tõsisemalt öeldes, siis ma loodan, et tekib kvaliteetsemaid valimisdebatte. Need formaadid, mis Eestis valimisdebattide jaoks on olnud, kipuvad natuke inimeste jaoks igavaks jääma. Mulle isiklikult meeldiks kui jooksvalt tehakse ka faktikontrolli, et kui keegi hakkab ikkagi jama ajama. Kas saatejuhid või keegi teine võiks sellele tähelepanu juhtida, siis oleks see ka tõeliselt kvaliteetne.