"Suurepärane, et Ott Lepland, meie superstaar ja "Laulupealinna" võitja, võttis väljakutse vastu. Tema kui andeka laulja ja näitleja etteastetest on loota parimat nii muusika, paroodia kui ka lavashow vallas," tunneb heameelt TV3 tegevjuht Priit Leito.

Ott Lepland ise kinnitab, et on väljakutseid alati edasiviivaks jõuks pidanud. "Saade on osaleja jaoks arendav, viib mugavustsoonist välja ning annab võimaluse publikut üllatades ka iseend mõnest täiesti uuest küljest tundma õppida," räägib ta TV3 vahendusel.

Lepland tõdeb, et kuna eelmise hooaja osalejad olid andekad, on latt kõrgele seatud. "Oli näha, kuidas kõik pingutasid, mitte keegi ei läinud mütsiga lööma. Nüüd tuleb vähemalt sama kõrgele hüpata," tunnistab laulja, kelle isiklikud lemmikud avahooajast olid Tanel Padar, Evelin Võigemast ja Peeter Oja.

Otile pole parodeerimine sugugi täiesti võõras, sest sõpradele on ta varemgi nalja visanud: "Seni olen olnud siiski niiöelda kapiparodist. Ennast hinnata ei oska, las seda teevad teised. Erilisest talendist on kahtlemata vara rääkida, esmalt on vaja end tõestada," räägib staar, lisades, et seniste proovide põhjal tunneb ta end mugavalt eelkõige Eesti artiste parodeerides.

Leplandil on põhimõte, et allahindlust selles saates teha ei saa ning endast tuleb anda parim. "Arvan, et end tagasi hoida ei tasu, sest siis võivad kaduda ka esinemisrõõm ja meeleolu. Keegi osalistest ei peaks kartma, et parodeeritav etteaste peale solvub, sest hästi esitatud shownumber on väärtus omaette. Mina ise oleks väga rõõmus, kui keegi mind parodeeriks, kes teab, ehk selles saates see juhtubki," märgib Ott muheledes.

"Su nägu kõlab tuttavalt" alustab TV3s juba sügishooajal. Kevadel esmahooajal ülimenukaks ostunud saate esimene võitja oli Evelin Võigemast.