Karl-Erik Taukar näeb naisena uskumatult ilus välja, Ines Henrik Normanni kehastuses paneb stuudiopubliku naerust rõkkama ning Tanel Padari Getter Jaani toob naerupisarad silma ka Getter Jaanile endale. Getter Jaani ise astub lavale popikooni Michael Jacksonina. „Kui grimm oli valmis, siis peeglisse vaadates tundsin end tõelise Michaelina, sest sarnasusi oli päris palju,“ kiidab Getter meigikunstnike ülimat professionaalsust. Getter tunnistab ka, et just Jacksoni parodeerimine on seotud kõige suurema hirmuga õnnestumise ees.

Ta vaatas Youtube’ist ka teistes riikides samas saates tehtud Jacksoni paroodiaid, mis paistsid küll olevat head, kuid mitte veenvad. „Olin tõesti hirmul, igal vabal hetkel laulsin ja treenisin ta liigutusi. Lõpuks juba kartsin, et olen liiga palju harjutanud ja laval võib veel kõik sassi minna,“ rääkis Getter, keda näeb täna üht maailma suurimat staari jäljendamas.

Mart Sanderi juhtimisel on „Su nägu kõlab tuttavalt“ TV3s pühapäeviti kell 20.00, otseülekanne ka Publikus, kus saadet kommenteerivad täna Ingrid Veidenberg ja Urmas Kolsar.Esitusi hindab saates neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eda-Ines Etti, Elina Pähklimägi, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Saate võitja saab auhinnaks 1000 eurot, mille ta annetab enda poolt valitud heategevuseks.