Baltimaade võistlusel osales üle 200 noore DJ Eestist, Lätist ja Leedust. Ibizal toimuvale “burn Residency” finaalile ja DJ laagrisse pääsu eest võistlevad:

  • Emma (Leedu)
  • Ivo Naries (Eesti)
  • Maentrao (Leedu)
  • Samanta (Leedu)
  • Xypo (Läti)

Selgunud on ka konkursi esimese etapi võitnud viisik Horvaatiast, Sloveeniast, Tšehhist, Slovakkiast, Bosniast, Rumeeniast ja Poolast.

Järgmine väljakutse võitjatele on esitada tantsumuusika mix´e raadiojaamale “Ibiza Sonica”. 30. mail raadioeetris kõlavaid mix´e hindab ja võitjaid valib konkursi komisjon.

Otto Knows´i tagasipöördumine

Koos “burn Residency” konkursi osalejatega “Exit Vilnius” lavale astub ka Rootsi DJ ja produtsent Otto Knows — nüüd veelgi populaarsem esineja kui eelmisel aastal, mil külastas Trakai lossi fiesta´t “Stebuklas”.

EDM superstaar, mille populaarsust kõrgustesse kandis megahitt “Million Voices”, ei istu käed rüpes. Esineja, kes teeb koostööd kuulsate rootslaste Sebastian Ingrosso, Axwell ja Aviciiga, esitab Vilniuses oma viimast loometööd “Next to Me”.

“Just festivalil “Coachella” tippu tõusnud Otto Know´si — suurimat ja kallimat EDM muusikastaari, oleme sel aastal kutsunud mängima oma klubisse,” ütleb klubi “Exit Vilnius” programmijuht Ignas Vanagas.

Üks kuulsa rootslase klubile esitatud nõuetest — DJ-d ei tohi kutsuda lavale läbi mikrofoni. DJ, kes ei soovi ka tantsijad lavale, peatub hotellis “Stikliai”.

Video: Otto Knows „Million Voices”
Jaga
Kommentaarid