See ühtaegu traagiline ja koomiline lugu armastusest ja pettumustest on juba ligi sada aastat olnud publiku suur lemmik. Praegust Mart Sanderi lavastust on Rahvusooper mänginud üle kahe aasta ning sellest on kujunenud üks teatri menukamaid ja külastatavamaid etendusi. Staarisaate kohtunik Mart Sander astus laval ühes peaosas ka ise rahva ette.

Valdav enamus noori lauljaid olid varem Estonia teatrit külastanud, kuid oma tuleristsed ooperimajas sai kätte Fredi Pärs. Pärast etendust jagas ta oma muljeid ka Publikuga.

"Rahvusooper täitis mingi eriliselt võimsa tundega. Maja on väga suur ja saime isegi lava taha privaatse tuuri. Ma ei tea miks, aga kohati tuli pähe film „Moulin Rouge“. Kõik need kostüümid, grimmeeritud näitlejad... ühesõnaga väga äge," kiidab Fredi.

"Etendus meeldis mulle väga. Esimese vaatuse ajal ma seedisin protsessi, ei mõistnud eriti kõike, aga teine ja kolmas vaatus möödusid põnevalt. Näitlejad olid fantastilised ja sai väga palju naerda, nii et jäin rahule."

Fredi ütleb, et näitlejate võimsad hääled tegid pisut kadedaks. "Mind pani hämmastama see, et ilma võimenduseta lauldi üle tervest orkestrist."

Nüüd on Fredil tee Rahvusooperisse selge ja ta kavatseb seda kindlasti uuesti külastad. "Ja üldse muusikateatrit. Üks muusikal, mida ma kindlasti tulevikus näha tahan on "The Rocky Horror Picture Show". Eks ole näha, kas see kunagi ka Eesti lavadele jõuab, aga loota võib."