14. juulil toimub Haven Kakumäe jahisadamas suur show-kontsert „Superstaarid 2018“, kus esinevad saatest tuttavad noored lauljad nagu Anette Maria Rennit, Kaarel Orumägi, Carlos Ukareda, Helis Järvepere-Luik, Merilin Mälk, German Pinelis, Jüri-Saimon Kuusemets, Jaagup Tuisk, Saamuel Pilpak ja Hele-Mai Mängel.

See on esimene kord pärast armastatud telesaate lõppu, mil superstaarid astuvad lavale ühise koosseisuna. Jüri-Saimon Kuusemets ütleb, et showteeb eriliseks just see, et kuigi nad alustasid rivaalidena, siis nüüd sammuvad nad õlg õla kõrval Eesti muusikamaailma. “Muusika, mida me teile esitame, esindab žanrit, mis meid kõige rohkem kõnetab,” ütleb Kuusemets ja lisab, et need on ka žanrid, mille juurde nad üritavad ka tulevikus jääda. “Hoidke oma piip ja hoidke oma prillid, sest 14. juunil kavatseme teha show, mida mõni tuntud tegija oma kaardipaki parima jokkeriga ka üle ei trumpa,” ütles Kuusemets muiates.

Veel päev enne suurt superstaaride ühiskontserti, astub 13. juulil Noblessneri sadamas toimuval Disco Tallinn kontserdil üles superstaarisaate finalist Sissi Nylia Benita. Kuna lauljanna on suur muusikaarmastaja, siis lubab ta, et kontserdil esitlusele tulevad lood on seinast seina. “Kontserdil saab kuulata kõike – energilisest tantsumuusikast pehme bluusini,” ütles Sissi diskomuusikat ülistava kontsertsarja kohta. “Ma panen igasse oma esinemisesse alati kogu oma hinge ja olen laval mina ise ning ma soovin, et ka kuulajad seda tunneksid,” lisas Sissi.

Disco Tallinn on juba üle kolme aasta Tallinnas ning mujal Eestis erinevate projektidega tegutsev pidude- ning kontserdisari. Selle loosungiteks on teistmoodi kest ja sisu, tuues külalisteni maailmatasemel külalisesinejatest seninägematute eriprojektideni ning teistsuguste asukohtadeni. Disco Tallinn eestvedajateks on legendaarsed diskorid DJ Tom Lilienthal ja DJ Widenski.

Tallinna merepäevad toimuvad 13.–15. juulini Vanasadamas, Lennusadamas, Noblessneri sadamas ja Haven Kakumäe jahisadamas.