Lumekuningannale, nagu saate kohtunikud teda omavahel nimetasid, sobib rohkem suur muusika kui rokihitid. Juba homme ehk laupäeval saavad fännid näha Liisi ja teisi superstaare esitamas klassikaliselt glamuurset muusikat Mart Sanderi Bel-Etage Svingorkestri saatel. Kontserdil "Superõhtu Superstaaridega" astub ta Salme Kultuurikeskuse lavale koos endiste konkurentidega - kellega teda nüüd seob vaid sõprus. Publik uuris Liisilt, kuidas on kulgenud esimene nädal pärast võitlusest väljajäämist.

Kuidas on saates osalemine mõjunud lauljakarjäärile?

Saates osalemine andis kindlasti juurde palju lavakogemust, mis tuleb lauljale väga kasuks. Samuti sain laulda mitmeid erinevaid laule, mis mind proovile panid ning sellega sain ka iseenda erinevaid külgi ja võimeid avastada. Otseselt aitab karjäärile kaasa ka saatega kaasnev tuntus, tänu millele on tekkinud palju võimalusi esineda ja edaspidi muusikat teha.

Kas eraelus suhtutakse sinusse nüüd kuidagi teistmoodi kui varem?

Eraelus ei ole ma teistmoodi suhtumist tähele pannud - sõbrad ja tuttavad käituvad minuga täpselt samamoodi kui varem ja mulle endalegi pole tegelikult kohale jõudnud, et ma olen veidi tuntum kui paar kuud tagasi .

Kas pelgad astuda lavale koos nendega, kes ikka veel tiitli nimel võistlevad?

Endiste võistluskaaslastega on minu jaoks pigem tore veelkord koos lavale astuda, kindlasti ei pelga ma seda. Ka saates toetasime me kõik üksteist väga ja kasvasime kiiresti kokku. Loodetavasti tunnen ennast just laval mugavamalt võrreldes saates oldud ajaga, sest et enam pole peal seda tohutut võistluspinget.

Mis on sinu enda meelest sinu saatest välja jäämise peamine põhjus?

Sellises tihedas konkurentsis püsimajäämine on väga keeruline ja juba kasvõi üks veidikene nõrgem esitus võib viia viimaste hulka. Eks seekord olid kaasvõistlejatel agaramad kaasaelajad. Õnneks jäin ise oma viimase esitusega saates rahule ja sain uhkusega lahkuda!

Osta pilet homsele kontserdile SIIT.