Saate tegijad ei avalikusta enne 3. juunil toimuvat superfinaali detailseid hääletustulemusi, et tagada õiglane konkurss ja võrdsed võimalused kõikidele saates osalevatele noortele lauljatele. Publiku andmetel hääletas pühapäevases stuudiovoorus Uudo poolt inimeste hulk, mis suurusjärgu võrra kopsakam varasemate hääletuste numbritest.

Eesti otsib superstaari 25.märts 2018

Ka staarisaate lavataguses oli tunda Uudo fenomenaalset energiat. Sepp astus lavale viimasena, ent elas kõigile üheksale noormehele tulihingeliselt kaasa, suhtles kõigi kohalviibijatega vabalt ja tema positiivsus saates nakatas paljusid. Uudo esitust lava tagant jälgides elasid kõik noormehed temale niisamuti kaasa. Enne Ott Leplandi loo "Kodu" võimast refrääni, hüüatas üks osaline: "Ja nüüd hakkab ta lammutama!".

Eesti otsib superstaari 25.märts 2018

Ka kohtunikud Mihkel Raud, Eda-Ines Etti ja Koit Toome olid Uudo esitusest pehmelt öeldes vaimustuses. "Kui me teatrivoorus sinust rääkisime, siis ma pöördusin kolleegide poole: kas te saate rahulikult selle teadmisega edasi elada, et kui saadame ta stuudiovooru ja publik hakkab otsustama, kas saate selle mõttega elada, et sellest mehest saab superstaar? Miks? See mees on peatamatu! Ta on nagu rong, millel on pidurid tuksi läinud! Ja siis ma küsisin iseenda käest, kas ma suudaksin selle tundega elada. Ja mõtlesin, et miks mitte," arvas Mihkel Raud pühapäeval.

Eesti otsib superstaari 25.märts 2018

Ines avaldas imestust, et kuhu nüüd veel edasi minna on. "Sa tuled lavale, ja lihtsalt see töötab! Midagi ei saa teha! Ja mis eriti tore, see pole ainult su aura, vaid sinu hääl tuleb ka järgi. Sul on väga omapärane tämber. Sa tegid Oti loo enda looks ja see on väga suur oskus. Ma tõesti ei tea, millega see lõppeb," sõnas Ines hämmeldunult.

Koit Toome tunnistas kohe, et tema on müüdud mees. "Ma pean nõustuma, et ega vist jah, eks me vist sinuga kohtume veel siin saates. See oli siiamaani kõige parem sinu esitus."

Eesti otsib superstaari 25.märts 2018

Mihkel Raud tituleeris Uudo ka koheselt võitjaks. "Mis seal siis ikka, saab olema tore 12 nädalat või palju meil finaalini ongi?" põrutas Raud.

Uudo ise on TV3-le antud intervjuus rääkinud, et armastab ja teeb südamest seda, mida teeb. "Tean, et mu koht on laval. Olen eluaeg pingutanud selle nimel, et saaksin oma muusikat arendada ja jagada. Mu armastus on muusika ja selle tegemine ja eriti selles elamine. Ma olen kõigest laule teinud – partidest, isegi veistest – kõik, mis tuleb ette! Sünnipäevadel olen isegi küsinud teatud asju, mis lähevad selle inimesega kokku ja improviseerinud. See on imeline kogemus nii neile kui ka mulle. Hästi äge on teha teistest laule ja improviseerida seda, mis südamesse tuleb!" sõnas Sepp.

Vahetult pärast finaalipääsu tõdes Uudo Publikule, et saates laulis ta ennast sõgedaks, laulu valimine oli noormehe jaoks raske. "Alguses ma tõesti ei teadnud, mida valida. Ma harjutasin ja harjutasin, tuli midagi erilist, nagu te nägite," rääkis Uudo.

Finaali pääsesid ka Carlos Ukareda ja Jaagup Tuisk. Kuula, kuidas Ott Lepland oma pala "Kodu" laulab ning otsusta ise, kuidas Uudo Sepp sellega toime tuli!