Lisaks kallitele rõivastele, toitudele, jookidele, hotellidele ja muule luksusele moodustab lõviosa muret tekitavast kulust umbes 200 000 naela suurune trahvide kogu, mille Rihannale on esitanud lennujaamad ja lennufirmad, sest superstaar lihtsalt ei suvatse õigel ajal kohale ilmuda ja magab tundide viisi pohmelust välja. 

“Rihanna venitab kõigega — lavale mineku, lennukile jõudmise, fännidega kohtumise…kõigega!” räägib anonüümseks jääda soovinud tuuril kaasas viibiv isik. “Aga oma asi, ise maksab oma taskust selle kinni,” kehitab ta samas õlgu. “Rihanna ajakava on tegelikult väga täpselt paika sätitud, aga kuna ta tahab ise oma aega kontrollida, siis ta jonnibki ja seetõttu peavad kontserdikorraldajadpidevalt valvel olema, mis edasi saab,” jätkab allikas.

Aga millest küll see hiigelsumma tuleb, mida Rihannalt nõutakse? Otseloomulikult lennujaamade VIP-ruumide kasutus, eraldi turvameeskond, pagasikäitlus, lennuradade ekstra lahti hoidmine, eraldi tollipunkt ja palju muud. Siiani on Rihanna igale kontserdile üle tunni võrra hilinenud. Täna on ta Londonis, homme juba New Yorgis.

Kuhu need pidutsemised kõik veel mahtuma peaks?