Mis on su ilu saladus? Mis rahvusest vanematega/vanavanematega saab sellise idamaise välimuse?

Minus on natuke üht ja natuke teist. Juured ulatuvad päris mitmesse maailmanurka, mille hulgas on eesti, vene, aasia, ukraina ja poola. Ausalt öeldes ei oskagi öelda...ilu saladus. Võib-olla võiks välja tuua selle, et kindlasti on mu väljanägemine parem siis, kui olen väljapuhanud ja saanud piisavalt und. Usun, et see on iga inimese puhul nii!

Anisa, kuidas Amy Winehouse`i stiil sulle meeldib, kas sa ennast jazzis näed? Proovi kõike. Edu oma stiili leidmiseks!

Amy Winehouse'i muusikastiil mulle meeldib ja kusjuures jazz on väga ilus ning näeks ennastki jazzi laulmas. Aga kuna olen veel noor, siis usun, et jõuan ära proovida mitmeid stiile, kuni leian selle päris oma stiili.

Kelle poolt Sa oled nüüd, kui sa ise pidid lahkuma ja kas sa arvad, et keegi oleks pidanud sinu asemel lahkuma?

Hoian kõigile pöialt, kuna arvan, et kõigil allesjäänud finalistidel on oma trumbid ning kõigil on suur võimalus võita!

Anisa, mis oli suurim õppetund, mille sa Superstaaril osalemisest said?

Tuleb varuda rohkelt mett ja ingverit, sest varem või hiljem koputab pisik kõigi uksele! 

Ma ei tahaks kuidagi halvasti öelda, aga mulle sa jätsid natuke ülbe mulje. Äkki sa võiksid oma iseloomust lähemalt rääkida, siis ma ehk ei peaks sind enam ülbeks. PS! Laulad väga hästi!

Ei ole hullu! Tean, et võisin paljudele endast kurja või ülbe mulje jätta, sest alatihti olin tõsine, murelik või mõtetes ning minu tõsine või mõtlik nägu ei näe millegipärast väga sõbralik välja. Võtsin saadet üsna tõsiselt ja seetõttu oli alati stress millegi pärast - kas või loovaliku või tuleva esinemise tõttu. Algul oli kindlasti ka see pidev kaamerate juuresolek harjumatu ja kui ma üldjuhul ei ole väga kinnine inimene, siis kaamerate ees oli esialgu raskusi vabaks laskmise ja enda avamisega. Tean ka, et lõpusaates mõjusin osadele kurjalt, aga tegelikult, kui mul juhtub midagi tõsist ja kui ma juba nutma hakkan, siis sulgun endasse ja raske on vastata nendele lugematutele küsimustele oma enesetunde kohta. Kindlasti kui oleks näiteks olnud väike paus enne lõpuloo esitamist, oleksin jõudnud ennast koguda ning see esimene suur emotsioon ei oleks olnud nii intensiivne selleks ajaks. Muide kui juba selleni jõudsin, siis mainin ära, et oleksin väga tahtnud viimast laulu esitada! Ühesõnaga, ma võin küll ennast teatud situatsioonides niiöelda vaos hoida ja enda emotsioone kontrollida, kuid üleüldiselt olen lihtsalt selline inimene, kes ei varja enda emotsioone ja üritan seeläbi ausaks ja iseendaks jääda teiste inimeste suhtes. Ma ei teagi, mida veel lisada.. loodan, et said oma vastuse kätte siit! Aga muidu aitäh sulle!

Kas staarisaates oldud aeg muutis sind kuidagi ja kas laulude valimine oli raske?

Ei oska hetkel välja tuua mingeid muutusi, aga laulude valimine oli tõepoolest paras katsumus! Tuli ikka analüüsida, kuidas vaatajale meeldiks selline lugu, kuidas ise tunnetad seda lugu ja kuidas vokaalselt sobib ning arvesse tuli veel võtta palju erinevaid pisasju.

Kas kavatsed nüüd lauljaks hakata? Minu arvates on sul muusikas tulevikku ja ma loodan et sul läheb ikka hästi! Ole ikka tubli, Anisa!

Jah, kindlasti kavatsen lauljakarjääri edasi arendada. Suur-suur aitäh sulle!

Eesti otsib juba viiendat korda superstaari. Millised omadused peavad sinu arvates heal superstaaril olema?

Arvan, et ta peaks olema karismaatiline ja aus oma laulmises - ehk et laulu esitamisel oleks emotsioon ehtne. Tegelikult, kui süda on õigeskohas, siis loksub kõik iseenesest paika!

Kas kirjutad ka ise laule? On sul plaanis avaldada ka mõni täitsa oma singel või pole sa jõudnud veel sellele mõelda? Kaua sa oled tegelenud tantsimisega ja kus sind tantsimas näha saab? Edu edaspidiseks, sa oled super!

Proovinud olen küll ise kirjutada, aga lähiajal ei ole plaanis avaldada täitsa oma lugu. Küll aga tahaksin kindlasti seda kunagi tulevikus teha. Tantsimisega olen tegelenud väiksest peale ja hetkel tantsin Free Flow Studio's. Aitäh sulle!

Anisa, mulle meeldis väga Sinu vahetu, emotsionaalne olek. Kas power-ballaadide juures, a la Mariah Carey "Hero", mis esitatakse õhtukleidis ja kontsakingades, on mingi kindel, soovituslik kehakeele väljenduslaad?

Suur aitäh sulle! Ei oska kahjuks välja tuua kindlaid liigutusi, mida tohiks ja mida ei tohiks teha, kuid usun, et on kindlasti eksperte selles valdkonnas, kes teavad, mis mõjub laval paremini. Mul on näiteks nii, et ma üritan laulu sisse elada ja ei mõtle niivõrd palju selle peale, millised liigutused oleks kõige õigemad, kuigi võib-olla peaksin!

Kas mõne meessoost staarihakatisega mingi teema kah susisema hakkas? Näiteks Fredi või Toomasega?

Ei hakanud, kuna me tõepoolest olime headeks sõpradeks saanud!

Kellega lapsevanematest suhtled vene ja kellega eesti keeles?

Täiesti puhtas vene keeles ei suhtle kummagagi. Emaga rääkides näiteks moodustan niiöelda mutantlauseid - osad sõnad on eesti keeles, osad vene keeles. Usun, et see võib tegelikult kõrvaltvaatajale natuke naljakas tunduda.

Alustuseks tahan öelda, et minu arust olid sa sel aastal kõige parem! Mulle meeldib sinu stiil, kindlasti jätka laulmisega! Miks lõpetasid võistlustantsu ja kas kahetsed seda?

Suur aitäh sulle, väga meeldiv kuulda! Tundsin, et vajasin muutust ning ei kahetse, kuna nüüdseks olen saanud avastada palju erinevaid tantsustiile, mis on ka päris põnevad.

Miks sa ei ole Laulukarussellil osalenud?

Ei oskagi öelda...

Kas su süda on vaba? Millist meest enda kõrvale tahad? Kas sind võib välja kutsuda, kui julgust kokku võtta?

Süda hetkel täitsa vaba. Üldiselt mul ei ole mingeid rangeid norme. Kuigi iseloomuomaduste hulgas võiks olla lahkus, ausus, sihikindlus ja hea süda. Aga üldiselt kõik oleneb konkreetsest inimesest ja situatsioonist, sest iga inimese iseloom on väga keerukas, mida on kujundanud erinevad tegurid ja üldistada ei saa.