Nimi:
Merilin Mälk

Sünniaeg:
30.01.2001

Päritolu:
Saaremaa, Kuressaare

Kõige jubedam laul, mis praegu populaarne:
Taylor Swifti lood on jätnud mulle kuidagi tühja tunde ja ma pole olnud nendest eriti vaimustuses kuna neid lastakse raadiotes liiga üle.
Grete Paia "Wasted Youth"
Suvelugu, mida jällegi lasti liiga palju ning ma arvan, et nii ei saa lugu nautida.
Lemmiklugu, mida kindlasti ka staarisaates laulda tahaksid:
Minu vaieldamatu lemmiklugu, mida laulaksin ka saates, võiks olla Paolo Nutini "Scream". See paneb mind alati mõnusalt käima ja jämmima.
Sinu guilty pleasure laulud, mida salaja armastad, aga seni avalikult pole tahtnud tunnistada:
Mul on ka salalugu, mida ma jumaldan ja armastan laulda – Rihanna "Skin". Laulsin seda lugu ka siis, kui inglise keelt veel tegelikult hästi ei osanud ja sõnadest aru ei saanud. Nüüd saan sõnadest aru ja selle otsekohesuse tõttu jumaldan seda veelgi rohkem.
Laul, mida alati kaasa laulan:
Kindlasti V V Brown "Shark In The Water"
Laul, mis tuju kohe heaks teeb:
One Republic "Good Life"

Artist, keda austad enim:
Minu suur iidol on Rihanna ehk Robyn Rihanna Fenty, kes juba peaaegu 10 aastat mu südames ja toaseintel on olnud. Ühe korra on mul õnnestunud teda näha ka live’is , mis oli kõige unustamatum ja maagilisem hetk minu elus. Ma armastan tema stiili ja seda, kui elurõõmus ta on.

Asi, mida keegi sinu kohta ei tea:
Ma olen kunstihingega. Ma vaatan elu läbi silmade, mitte mõistuse. Ma ei ole alati ninnunännu, nagu näost paistab, ega viks ja viisakas. Tegelikult mulle meeldib ületada viisakuse piire. Ma olen tihti omas mullis, mis minu sõpradele hirmsasti nalja teeb.

Pööraseim seiklus:
Paar aastat tagasi minu onunaise sünnipäeval küsiti mu käest, et kas ma puhastan ka seda kivi, mis mul kaelas ripub. Ütlesin: “Ei, olin selle täitsa unustanud!” ja tegin seda esimest korda, kuna see kivi ei pidavat toimima, kui seda ei pese ja lae. Samal õhtul anti mulle juhuslik võimalus võtta mikrofon ja lihtsalt laulda ja kuna ma olen julge, siis seda pidutsejate ees ka tegin. Minu üllatuseks olid inimesed minu lauluoskusest pisarateni vaimustuses. Just sellel õhtul sain ma aru, millega ammu oleksin pidanud tegelema. Ma arvasin, et inimesed teavad, et oskan laulda. See maagiline suveöö oli parasjagu ka esimene kord, kui nägin langevat tähte, ning see andis mulle hoo sisse ning lükkab mind siiani.

Kirjelda oma stiili:
Minu stiil on keeruline. Minu suhtlusringkonnas on vähe inimesi, kes minuga šoppama võiks tulla, sest keegi kunagi ei tea, mis mulle meele järgi on. Mul on alati kindel maitse. Minu riietumisstiil oleks kindlasti julgem, kui ma ei elaks Saaremaal, siin on keeruline nii ekstreemselt riietuda, kui ma tegelikult tahaksin.

Merilin Mälk