Toomas

Saatesse on alles jäänud vaid 6 osalist — Janek, Fredi, Taukar, Rasmus, Toomas ja Elina. Kuigi neid on parasjagu paariarv, et mahutada 3 tuppa, austatakse ainsa allesjäänud naisterahva rahu ja lastakse tal oma privaatsust nautida. Seda parem ka Toomasel, kes vastupidiselt ülejäänud kambale, uhkes üksinduses öösiti WAFis (laulukool toim.) harjutamas käib ja tuleb ning läheb, millal ise tahab.

Varem elas ta Carl-Philipiga ühes toas ja tunnistab ausalt, et igatseb tema järele endiselt väga, sest kohati on täitsa igav. Sellistel puhkudel käib Toomast vahel lohutamas kas tema pruut või sõbrad, juuakse koos veini ja aetakse juttu. “Hotellitöötajad on juba täitsa omaks saanud ja jätavad mulle lausa kirjakesi. Samuti ei küsita nime või uksekaarti, kui spasse tahan minna, sest kõik juba teavad,” kirjeldab ta.

Taukar ja Rasmus

Kaks vigurvänta, kelle seltskonnas nalja ja naeru nabani, on Taukar ja Rasmus. Vaheldumisi pornovideosid, Susan Boyle’i ning Ott Leplandi räpi-esitust kuulates mööduvad nende õhtud, päevad ja hommikud. Üldiselt ongi nii, et kui kusagil on vaja anda intervjuud, siis lükatakse tanki need lobamokad. “Seda tehakse siis, kui on vaja kedagi, kes oskaks normaalselt rääkida!” naerab Rasmus. Jah, rääkida need kaks tõepoolest oskavad. Liigagi palju kohati, aga see on okei.

Selgub, et kellelegi ei maitse hotellitoit, sest selles on liiga palju juurvilju. “Me keegi ei söö peeti ja kogu see toit koosneb peedist,” kirjeldab Taukar. “Nii me läksimegi Sõle mäkki “pidu panema”, kui ükskord kõht nii tühi oli, et enam ei jaksanud. Aga mäkk oli kinni,” nukrutseb ta ning tutvustab toanurka eraldi varutud köögitarbeid. Nad on otsutanud iseendale süüa teha. Või siis tellitakse öösel lihtsalt pitsat.

Janek (ilma Fredita)

Janekil on sel õhtul, kui meie külla satume, veidi nukker olukord, sest toakaaslane Fredi on otsustanud sõbra sünnipäevale minna ja saatekaaslase üksinda ajakirjanike küüsi jätta. Ning muide, kui Taukari ja Rasmuse toa korralagedus absoluutselt ei üllata, siis nende õrna ööbikute seapesa üllatab küll. Selgub, et Fredi ei hoia oma asju üldse kapis, vaid igalpool mujal ja tuppa astudes ning proovides leida istumis- või astumiskohta, jääme tõeliselt hätta.

Pelgupaika käivad üldiselt Elina toas otsimas Toomas ja Fredi, sest Rasmus ja Taukar on lahutamatud. Janek ajab vaikselt omi asju ja isegi ajal, kui me tal külas oleme, istub noormees, arvuti süles ja vastab kas fännikirjadele või teeb mingeid muid tähtsaid asju. Üldiselt leiab ta, et selline elukorraldus on väga hea, kuigi vahel võiks rohkem omavahelist suhtlemist olla. “Kui igav hakkab, tulevad mulle sõbrad külla ja see käib ilmselt Fredile veidi närvidele,” muigab ta. Fredi teeb siis tavaliselt nii nagu tol õhtul — läheb pigem ise ära, kui kellegi külla tassib.

Elina

Elina on tõeline naisterahvas! Tuba korras, küünlad põlevad, lõhnapilv lendlemas ja romantiline muusika mängimas. Vot see on tuba. “Tere tulemast!” tervitab ta rõõmsalt. Nagu selgub, on tuba korda saanud alles pärast seda, kui Liis välja kolis. Elinal pole eriti toakaaslastega vedanud, kuna pidevalt kolib mõni kaaslane välja — kõigepealt Katrin, siis Anisa, seejärel Liis. Nüüd on kogu tuba tema päralt ja see on väga mõnus. Ainus mure, mis on ka Elinal, on see, et söök võiks olla parem. “Jälle pidin emale helistama, et ta mulle söögiraha annaks,” muigab ta.

Koduigatsus on Elina sõnul kõige raskem osa staarisaate juures. See, kuidas omapäi toime tulla ja oma tunnete ja emotsioonidega hakkama saada, on juba selgeks õpitud ja välja kujunenud. “Mulle meeldib kõige rohkem pühapäeva õhtu, kui ma lavalt maha astun. Siis hakkab pinge jälle kerima ja kerima nädala jooksul kuni on jälle see pühapäev,” kirjeldab ta töörütmi. Staarikasvandikel muide on lubatud ka üks kindel pidu igal nädalal — see on iga saate afterparty, kus ei tohi end aga eriti lõdvaks lasta, sest esmaspäeva hommikul ootab Maiken neid juba pikisilmi WAFi laulutundi.

Vaata galeriid: