Toomas Kolk on otsustanud võistlustulle minna looga „Moon River“, filmiklassikaks saanud 1961. aasta linateosest „Breakfast At Tiffany’s“. „Mul oli algselt plaanis üks teine laul valida, mis oli juba enne saatesse tulekut selge, aga nüüd millegipärast sisetunne ütles, et pean laulma lugu „Moon River“,“ põhjendas Toomas oma valikut. Pühapäeval näeb, kas sisetunde usaldamine aitab sel nädalal võita ka kohtunike poolehoidu.

Karl-Erik Taukar astub lavale teise filmiklassikasse kuuluva Bondi-filmi „Live and Let Die“ nimilooga. Taukari sõnul on ta kindlasti rohkem nimetatud Paul McCartney laulu kui samanimelise 1973. aastast pärit linateose austaja. „Väiksena olin suur Bondi fänn, kuigi kõiki filme ma kindlasti näinud pole. Pigem meeldisid mulle Pierce Brosnani aegsed bondid ja neid vaatasin kõiki umbes kakskümmend viis korda,“ rääkis Taukar.

Pühapäeva õhtul peab taas kõige vähem televaatajate hääli kogunud finalist saatest lahkuma. Oma lemmiku poolt saab hääletada kogu saate vältel, igal lauljal on oma number, mis püsib muutumatuna saatest-saatesse.

Pühapäeval tulevad esitusele:

1. Rasmus Rändvee „House Of The Rising Sun“ (filmist Casino) – 900 73 05
2. Karl- Erik Taukar „Live and Let Die“ (filmist Live and Let Die) – 900 73 09
3. Liis Reisner „Seven Nation Army“ (filmist G.I. Joe 2) – 900 73 04
4. Janek Valgepea „Aria“ (multifilmist Momo) – 900 73 02
5. Toomas Kolk „Moon River“ (filmist Breakfast at Tiffany’s) – 900 73 03
6. Elina Born „Skyfall“ (filmist Skyfall) – 900 73 10
7. Fredi Pärs „Purple Rain“ (filmist Purple Rain) – 900 73 07

Finaalsaatele eelnevas „Eesti otsib superstaari“ erisaates külastavad finalistid seekord Eesti Kaitseväe vahipataljoni, kus selgub, kes saate poistest suudab kõige rohkem kätekõverdusi teha ja kellel on püssilaskmises kõige parem silm. Koos ajateenijatega lauldakse ka vahipataljoni hümni. Samuti näeb, kuidas läks finalistidel esinemine Ülemiste keskuse ostuööl. Lähemalt saab seekord tuttavaks Tartust pärit põhjamaise kaunitari Liis Reisneriga.

„Eesti otsib superstaari“ erisaade on TV3s pühapäeval kell 20.00, neljas finaal alustab otsestuudios kell 20.30.