Väärikas lahkuja ja rõõmsad allesjääjad

Saatest lahkus Janek, kes suutis ülevoolavad emotsioonid väärikalt alla neelata ning esitada oma kaotuslaul igati väärikalt. Ainus saate naisosaline Elina jäi ilusti alles ning tunnistas pärast Publikule antud intervjuus, et tunneb end äärmiselt õnnelikuna.

Janek rääkis Publikule, et ta ei kavatse kindlasti oma lauljakarjääri hüljata, kuid keskendub nüüd esmajoones kooli lõpetamisele ning naaseb siis kõigi fännide rõõmuks taas muusikamaastikule...juhul kui ta muidugi ülikooli mõnd muud eriala õppima ei lähe.

Toomas sai eile esimest korda Mihkel Raualt kiita ning seda lausa eriti mahlaka lause saatel, milleks oli: "Esimest korda selle saate jooksul ei taha ma sulle kätega kallale tulla!" Tom ise arvas, et see ei tähenda sugugi, et ta Rauale meeldis, vaid et ta lihtsalt "käis talle vähem pinda kui tavaliselt".

Suured kiidusõnad ja üllatuslik külaline ohukolmnurgas

Fredi maitses esmakordselt ohukolmnurka ning pääses napilt saatest väljalangemisest. Teda ootab ees nüüd Toomasega kokku kolimine, sest toakaaslane Janek pakkis asjad kokku ja lahkus. Publikule lubas Fredi, et ta püüab toas veidi rohkem korda hoida kui neilt piltidelt paistis, mille fotograaf klõpsas eelmise hotellivisiidi ajal. Tubli, Fredi!

Rasmusel läks eile vaat et kõige paremini, sest karm kohtunik Mihkel Raud valas ta üle kiidusõnadega, milliseid tema suust varem pole kukkunud. Nimelt pidas Raud Rasmuse esitust parimaks, mida ta oma 5-aastase kohtunikukarjääri jooksul näinud on. Kõva sõna!

Taukar astus veidi libedale jääle, flirtides ennastunustavalt külaliskohtuniku Heidy Purgaga. Seda muidugi naljaga, sest naljaga solvus tema peale päriskohtunik Maarja. Asi lahenes siiski ilma verevalamiseta, sest Mihkel Raud lahendas olukorra õige ruttu ning käskis Taukaril oma silmad Heidyst eemal hoida.

Vaata põnevat galeriid: