Kui Rasmus tollal vaid 15-aastasena Noortebändide konkursi Pärnu eelvoorus lavale astus, oli ansambli koosseis veidi teine. Kitarristi ametit täitis Karl Kallase asemel hoopis üks siresäärne blondiin ning koos oldi mängitud kõigest 14 päeva. Tol korral ei saatnud bändi edu, sest konkurents oli kõva ning karmile žüriile ei avaldanud esitus piisavalt muljet.

Noortebändide konkurss 2011:

Kuna Rasmus pole allaandja tüüp, harjutati aasta aega, kirjutati lugusid, vahetati kitarrist välja ning osaleti järgmisel aastal uuesti. Seekord võitis Facelift Deer kõigi žüriiliikmete südamed, kuid taas seisis teel suur takistus — Rasmus oli sunnitud valima, kas minna terve bändiga Noortebändide konkursilt minema või loobuda staarisaatest. Otsus langes Noortebändide konkursi kahjuks.

Noortebändide konkurss 2012:

Kogu staarisaate vältel rõhutas Rasmus praktiliselt igas intervjuus ja sõnavõtus, et tema suur eesmärk on teha promo oma bändile ning sõnapidajamehena kinkiski ta neile Universal Recordsi plaadilepingu ning esinemise uhkel Nokia kontserdimaja laval. Ees ootab Eesti laul, kus Rasmus pole enam ainus superstaar, vaid terve bänd on võrdne. Edu!

Superfinaal: