"Ma ei usu, et mul oleks välimuse pärast fänne, kuna ma olen kõige suvalisema välimusega, aga minu toetajatel on ilmselt põnev jälgida seda arenguteed ja neile ning mullegi on üllatuseks, et oleme koos nii kaugele välja vedanud," nendib ta. "Üksinda proovi tehes tulevad mul juba väga ilusad popinoodid välja ja hakkab kõlama vaikselt-vaikselt nagu päris," muigab ta.

"Kui ma peaksin saate võitma, siis keskenduksin esialgu 100% plaadile ja kui sellega oleks valmis, siis hakkan bändisilda ületama, millega käia live'e andmas, sest minuga plaadi lindistamine oleks ilmselt põnev ja ma saaksin kindlasti oma sõna sekka öelda, kuna mul ei ole tavalist trance'i häält," arvab ta.

Väga paljud staarisaate osalised valivad lugusid õppides oma eeskujudeks mitte originaalartistide esitused, vaid "American Idoli" versioonid, mis stuudiobändi pillimehi üksjagu närvi ajab. Toomas leiab, et asjal on kaks poolt: "Ühest küljest on see nutikas, sest töö on kellegi teise poolt ära tehtud ja töötab rahva peal ja kaasvõistlejad panevad väga suure protsendi aranžeeringusse sisse. Ma arvan, et kibestunud mõttemaailma tunnus on see, kui kritiseerida seda, et ei kasuta üks-ühele originaalartisti loomingut ja julgetakse seda muuta!"