Arno Suislep

Koos Jana Kasega superfinaalis võistlenud Arno on kadunud kui vits vette. Kuuldavasti elab ta Soomes ning töötab ehitajana, laulmisega tegeleb vaid hobikorras ning hoidub avalikkuse tähelepanust. Kahju küll, Arno, sa meeldisid meile väga.

Anis Arumets

Pisike emo-laps, kes jäi kõigile meelde kui kinnine, ülbe ja sünge väike tegelane, pole paraku viimasel ajal millegi muuga silma paistnud kui kunagi eelmisel aastal "Õhtusöök viiele" saates. Anis, miks sust midagi kuulda pole?

Rivo Kingi

Rivost on umbes kümme korda kuulsamaks saanud tema vend Karl-Kristjan Kingi, kes võrsus kodumaisele muusikamaastikule ansamblist Bedwetters ning jätkas koosseisu Epordwerk liidrina. Rivo väitis vahepeal, et kirjutab venna bändidele muusikat, kuid näha pole teda küll kusagil...

Kristiina Piperal

Kui eelmised tegelased on veel kuidagi leitavad või mingil määral muusikamaastikul alles, siis Kristiinast pole olnud kuulda kippu ega kõppu sellest hetkest, mil ta saatest välja langes. Kus ta on, mis ta teeb? Kui keegi teab, andke toimetusele märku.

Getter Raidam

Laulmisega on Getteril vist sotid selged ning turunduse vastu suurem huvi. Getter tegeleb nimelt Butterfly Lounge'i programmi kokkupaneku ning avalike suhetega, seega muusika tõmbab teda endiselt, aga pigem korraldusliku poole pealt.

Mariann Saar

Lootust on, et Mariannist me veel kuuleme, kuna neidis elab hetkel Inglismaal ning õpib Brightoni Moodsa Muusika Instituudis laulmist. Korra oli ta ka kodumail käimas ning esines koos kitarrist Rain Porsiga erinevates väiksemates lokaalides.

Keit Triisa

Keidust teame seda, et ta on vahepeal emaks saanud ning astub üles siis, kui teda kustutakse, kuid ise väga seda laulmise asja ei torgi või siis pole sellega veel avalikkuse ette jõudnud, üks kahest.

Imre Saarna

Imre Saarnast on nagu Keidusti viimasel ajal kuulda vaid beebiuudiseid, mitte muusikat. Huvitav, kas ta hiljuti Tallinna Vabaõhumuuseumis oma elukaaslase sünnituse läbi viimise kõrvalt ka ise loomingulisi sünnitusvalusid läbi elab?

Kevin Johannson

Kevinist kuulsime viimati siis, kui Kroonika veergudel õllepurgi ja suitsukoniga vahele jäi. G.Otsa koolis muusikat tudeeriv noormees peaks ehk veidi rohkem muusikale ning vähem meelemürkidele keskenduma?

Lauri Antsov

Viimatisest "Eesti otsib superstaari" saatest saime tuttavaks noormehega, kel nimeks Lauri, kuid pärast saatest välja langemist pole mitte keegi temast kippu ega kõppu kuulnud. Lauri, kus sa oled?

Andrei Ozdoba

Kes ei mäletaks seda särasilmset hurmurit, kes vallutas kõigi maarjamaa kaunitaride südamed. Hetkel töötab Andrei täiesti muusikaga mitte seotud töökohal Elionis, kuid ei saa salata, et me kõik ootame hinges salamisi, et noormees end taas muusikale pühendaks.

Eliis Pärna

Eliis tundub end olevat televisioonile pühendanud ning tegutses veel hiljuti TV3 üsnagi hukule määratud projektis "Täna võib". Ehk ongi kaadri taha varjumine Eliisi jaoks õige valik, sest kui meenutada kohtunike ja rahva arvamust, siis meenub, et häälematerjal oli tal kaunikesti nõrk.

Kristjan Laas

Trikimees Jürgen Veberit meenutav pikk ja peenike poiss, kes vahepeal suutis isegi paar skandaali kokku keerutada (meenutades seda lugu, kuidas ta arvete klaarimise käigus korraliku keretäie sai ja pokkerivõlgade eest laevale tööle läks), on alles koolilaps. Äkki kuuleme temast siis, kui kui ta koolipingi nühkimisega on ühele poole saanud?

Timothy Jarman 

Fantastilise häälega tõmmu välismaalane läks pärast saate lõppu tagasi Londonisse ja naudib seal hetkel pereelu ning töötab IT-spetsialistina. Milline raiskamine! Timothy, hakka jälle laulma palun!

Nele Kirsipuu

Suurte silmade, meeldejääva hääle ning malbe olekuga väike kantritüdruk Nele on kodumaa tolmu jalgelt pühkinud ning elab Tšehhis, õppides Praha Balti Filmi- ja Meediakoolis. Edu kooliteel, Nele!

Eliisa Kõiv

Supereduka Kerli Kõivu pisike linalakk õde Eliisa meeldis Eesti rahvale väga-väga-väga, kuid ju jäi tema jaoks meelelahutusmaailmas miskit puudu, sest Eliisa muusikalistest tegemisest (või temast üleüldiselt) pole juba pikka aega midagi kuulda.

Kallis Publiku lugeja, kui Sulle meenub veel mõni finalist, kes on areenilt haihtunud, kirjuta sellest kommentaariumisse! Vihja, kui tead, millega eelpool mainitud kunagised staarihakatised tegelevad!