Telefonihääletuse tulemusena selguvad nende hulgast kolm järgmist finalisti. Möödunud pühapäeval hääletasid televaatajad finaali kolm esimest noormeest: Risto Paiste, Jüri Pootsmann ja Karl Gustav Adamsoo.

Klaveri saatel annavad endast parima seekord: Gertu Pabbo Tõrvast, Kristi Täheste Tallinnast, Marsella Tammes Paliverest, Elis Loik Sakust, Annabel Guitar Tartust, Karmen Kõrnas Pärnust, Carol Suurevälja Pärnust, Jana Liisa Johannson Irust, Siret Tuula Tapalt ja Anelle Tamm Viimsist.
Televaatajad otsustavad, kes neist väärib finaalikohta ja kes mitte. Ülejäänud neli finalisti selguvad 29. märtsil lohutusvoorus.

Saatejuht on Karl-Erik Taukar ning oma sõna on öelda ka kohtunikel Maarja-Liis Ilusal, Tanel Padaril, Rein Rannapil ning Jarek Kasaril.

Televaatajad saavad oma lemmikut toetada helistades, hääletusliinid avatakse pühapäevases saates, kui kõik lood on kõlanud. Kõne hind on 95 senti, Superi kõnekaardi klientidele on kõne hind poole soodsam.

"Eesti otsib superstaari" esimene stuudiovoor alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 19.30.


Karmen Kõrnas, 17, Pärnu

Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis 11.klassis. Seitsmendat aastat õpin Pärnu Muusikakoolis flööti ja lisapillina klaverit. Laulmisega olen tegelenud samuti seitse aastat õpetaja Endla Murdi käe all Endla Murdi Laulustuudios.
Armastan väga muusikat ja võib öelda, et muusika on minu elu. Soovin seda emotsiooni ja tunnet, mida muusika minus tekitab ka teistega jagada ja kõige paremini suudan seda teha läbi laulmise. Oma erilise hääletämbriga lisaksin kindlasti vürtsi Eesti muusikamaastikule. Olen lavale sündinud, seal olemine on kodune ja ma tunnen end seal super hästi.

Jana Liisa Johannson, 17, Iru, Harjumaa

Õpin Tallinna Prantsuse Lütseumi 11. klassis ja peale kooli käin jõusaalis, aga kulturisti minust siiski ei saa.
Mina tahan saada lauljaks, sest see on olnud mu unistus juba pisikesest peale. Lauldes tunnen ma ennast kõige paremini ja kõik mu emotsioonid ja tunded lähevad laulu sisse. Ma tahan teistega ka jagada seda head tunnet, mis mul lauldes tekib!

Kristi Täheste, 25, Tallinn

Peale laulmise teen tööd teenindussektoris ja olen niisama tore ja lõbus! Minust peaks saama järgmine superstaar, sest ma armastan muusikat nii-nii väga, et selle konkreetse armastuse mitte jagamine oleks patt ning ühtlasi arvan, et Eestil oleks vaja üht rockichickist Superstaari!

Carol Suurevälja, 18, Pärnu

Õpin gümnaasiumis ja tegelen spordiga.
Minust peaks saama järgmine superstaar, kuna ma kujutan end kõige paremini ette laval ja seal ma end ka kõige paremini tunnen. Mulle meeldib laulmise kaudu inimesi üllatada ning ennast ületada. Saate käigus pakuksin rahvale palju huvitavat ja ei jääks igavaks ning annaksin endast parima, et minus ei peaks keegi pettuma!

Anelle Tamm, 18, Viimsi

Olen Tallinna Reaalkooli abiturient, lisaks laulmisele käin jõusaalis ja loen palju. Laulmine on olnud mu kirg ja hobi terve elu ja ma naudin seda südamest. Superstaariks saamine tähendaks mulle võimalust veelgi areneda ja jagada oma armastust muusika vastu ka teistega.

Gertu Pabbo, 19, Tõrva

Õpin Tõrva Gümnaasiumi 12.klassis ja käin Tõrva Muusikakoolis. Laulmine on minu jaoks alati väga tähtsal kohal olnud. Seda tunnet, mida lavalolek ja laulmine minus tekitab, ei ole ma nõus millegi vastu vahetama. Soov laulda suurtel lavadel ja teha oma muusikat, on tohutu.

Annabel Guitar, 17, Tartu

Õpin Miina Härma Gümnaasiumis.
Laulmine on minu kirg, läbi mille saan ennast 100%-liselt väljendada. Tunnen, et laval saan olla mina ise ja anda inimestele edasi neid emotsioone, mida laulmine minus tekitab.

Siret Tuula, 26, Tapa

Käsil on TTÜ tehnoloogiaõiguse magistriõpingud ja töötan NO99 teatris restoraniteenindajana. Sõltumata sellest, mida elus olen teinud või kus viibinud, on laulmine olnud ainus asi, mis on olnud minu südamega alati harmoonias. Minu ees ei ole kahjuks avanenud siiamaani piisavalt uksi, mis oleksid mind sellel teel aidanud, aga unistuste poole tuleb edasi võidelda. Minu suureks eesmärgiks on rääkida elus võimalikult palju võõrkeeli - muusika keel on universaalne ja selles keeles teistega suhelda on puhas nauding.

Elis Loik, 20, Saku

Õpin rekreatsioonikorraldust, armastan ringi rännata, erinevaid elamusi koguda ja neid jäädvustada, pean blogi.
Laval tunnen, et minu energia läheb õigesse kohta ehk suunan selle muusikasse ja peale enda õnnelikuks tegemise loodan ka kuulajaile elamuse pakkuda!

Marsella Tammes, 16, Palivere, Läänemaa

Õpin Palivere Põhikooli 9.klassis. Peale laulmise tegelen veel klaveri mängimise ja spordiga, need on samuti suur osa mu elust!
Laulmine ja üleüldiselt muusika leidsid tee mu südamesse, kui ma olin alles väike. Ema sõnul laulis ta mulle juba siis, kui ma olin alles kõhubeebi. Muusika justkui ravib. Arvan, et peaksin saama superstaariks, sest ma laulan alati südamest ja loodan, et see jõuab ka teisteni.