Lavastaja Tiina Mölder ütleb, et lavastus räägib paljust muustki kui hirmust pimeduse ees. „Selles on ööd ja öö hääli, fantaasiat, mängu, möllu, sõpradega koos olemist, oma loo loomist ning julguse ehitamist,” kommenteerib Mölder.

Lavastajate sõnul on lavastuses osalevate näitlejatega väga hea koos töötada. Näitlejate mäng ja proovides tekkinud mõtted on ideid rikastanud ning detaile lisanud. „Nende panus on fantaasiarikas, mänguline, detaile lisav ja inspireeriv,” kommenteerivad lavastajad senist prooviperioodi näitlejate Kaisa Selde, Katri Pekri, Jevgeni Moissejenko ja Taavi Tõnissoniga.

Kogu „(p)ÖÖ” loomemeeskond töötab NUKU teatris külalistena. Lavastuse kunstnik on Keili Retter, heliloojad ja -kujundajad on Ülo Krigul ning Lauri-Dag Tüür. Pimedusest kõnelevale lavastusele loob sobiva valguskujunduse Oliver Kulpsoo, kes on NUKU teatriga tihedalt seotud olnud ka varem. „(p)ÖÖ” lavastajate sõnul iseloomustas protsessi algusjärku tihe koostöö loo autori, kunstniku ja heliloojatega ning nüüd on käimas juba äge koostööprotsess näitlejatega.

Lavastus esietendub 29. aprillil NUKU teatri väikses saalis ning on mõeldud eelkõige 5–10aastastele lastele ja vanematele. Etendusi antakse sel hooajal veel 2.–5. mail ning 1.–2. juunil, seejärel juba järgmistel hooaegadel.