Tänases avasaates oli stuudios külas värskelt poliitikasse pürgivad poliitikud Andrus Vaarik ja Raivo E. Tamm. Saate reklaamis öeldi, et televaatajad saavad osa ajaloolisest poliitdebatist.

Oli värskendav näha, et nii-öelda peibutuspardid pandi diskuteerima teemadel, mis on tavaliselt erakondade esinumbrite pärusmaa. Küsimused varieerusid SKP-st kuni alkoholiaktsiisini. Vaarik oli vaatajate ees lausa nii aus, et tunnistas, et saab teatrist vähem palka, kui Eesti keskmine tasu on.

Külas käidi ka pepumodellil Erna Huskolt, kes selgitas, miks inimesed poolpaljaid pilte sotsiaalmeediasse postitavad ja näitas ka üht peenisepilti, mida tema fänn oli saatnud. Saatelõik Huskoga tundus rohkem nagu tema reklaamklipp, kui midagi informatiivset. Kuigi pikemat aega on ringlenud ka jutud, et Husko pepu on osavate kirurgite näputöö, siis sellel teemal kaua ei peatutud.

Sotsiaalmeedia teemad võtsid "Õhtu!" eetriajast kõvasti üle poole, mis kindlasti näitab, millisele sihtrühmale on antud saade mõeldud. Samal teemal jätkasid ka laulja Laura Põldvere ning räppar Beebilõusta pruut ja tulevase lapse ema Ingrid Mänd. Põhiteemaks oli võõraste meeste poolt saadetavad võikad pildid ja sõnumid. Kaasa rääkis ka "selfie-ekspert", kes jõudis saate jooksul öelda sõna "noksipilt" päris mitmel korral.

Teema oli küll väga tabav, kuid "noksipiltidest" räägiti ligi pool tundi saate ajast. Arvatavasti oli paljudel lapsevanematel päris raske oma väikestele järglastele selgitada, millest telekas räägitakse ja mida näidatakse. Loomulikult illustreeriti teemat ka Laura ja Ingridi poolpaljaste piltidega, kuid üldiselt kippus teema venima.

Enne saate lõppu ilmus eetrisse taroskoop, kes muuhulgas pidi rääkima sellest, milline on saatejuht Robert Rool voodis. "Meeldivad kähkukad," ütles ennustaja otse-eetris.

Poolteist tundi kestnud saade lõpetati saatejuhtide ja ansambel Trafficu ühislooga "Sekundiga", kus laenati USA jutusaatejuhi Jimmy Falloni saateosa, kus ka tema maailmakuulsate artistidega koos lugusi esitab erinevatel instrumentidel.

Kuid "Õhtu!" tõestas, miks otsustati Piret Laos, Jüri Butšakov ja Rool hommikusest ajast õhtusesse põhieetriaega tõsta. Kolmik suutis hoida saadet tempokana ja lõbusana, küsiti tabavaid küsimusi. Neid ei rahuldanud igavad vastused ning puuriti ikka edasi. Loodetavasti jätkatakse samamoodi ka edaspidi.

Kindlasti on huvitav näha, kuidas hakatakse iga päev ära täitma poolteist tundi otsesaadet. Kuigi tänast programmi oli mitu nädalat juba ettevalmistatud, siis oli saates vaid kolm põhiteemat.

Kuidas Teile meeldis "Õhtu!" avasaade? Jätke oma arvamus kommentaaridesse!