Neile, kes pole vanust piisavalt, et olla originaali oma silmaga näinud — “Kuulus või kummaline” oli telemäng, milles neli tuntud saatekülalist asusid kordamööda küsimusi küsides ära arvama saatejuhi kõrval istuva tundmatu isiku tegevusala. Üks voor eeldas külalistelt aga maskide kandmist, kui oli vaja ära arvata stuudiosse sisenenud kuulsa inimese isikut, kelle hääl oli “jah/ei” vastuseid jagades moonutatud.

TTV ekraanile paisatud uusversioonis asusid mängima lauljad Brigita Murutar, Lauri Liiv ja Kaire Vilgats ning ärimees ja endine poliitik Aivar Riisalu. Esimeseks Saagimi kõrvale potsatanud “kummaliseks” oli 3D printija ja teiseks juukseuurija. Kuulsusena kasutati Jüri Pootsmanni, kelle isiku välja selgitamine muusikutest mängijaile mingit väljakutset ei pakkunud. Selline lahja algus pakkus lihtsalt veidi äratundmisrõõmu ja jättis kahtlema, kas säärasel vana asja meenutamisel ikka mõtet on. Esialgu tunneb Telehunt, et mõni saade võikski teleajalukku jääda.

Imetoredatest saatekülalistest hoolimata jättis kogu kompott üsna punnitatud mulje, jutuvada kippus laadaks minema, saatekülalised ei osanud istuda ega astuda ning Saagimil puudus talle omane teravus. Ainult üks helge moment ajas Telehundil korraks kõrva kikki — kui Riisalu korraks Saagimit tögama kippus. Kuid see säde suri sama ruttu kui sündis.

Kuigi loota ju võib, et kõik on alles alguse asi, siis Saagimi seniseid saatejuhirolle meenutades, ei maksa liialt palju loota. Ei saanud ju ka samuti ETVst maha viksitud ja tema juhitud “Reisile sinuga” mingit hoogu sisse. Ning kuigi tõeliselt nostalgilisi telemänge on meie kanalitel häbematult vähe ning seetõttu saab uue meelelahutussaate üle vaid hea meel olla, siis ilmselt järgmisel laupäeval seda saadet enam kuigi paljud ei vaata.