Midagi jäi siiski aga ka puudu ja mõnda asja oli liiga palju. Enim häiris see, et Tai kuningriigist loodi suure vaimustusega just täpselt selline kuvand, mida võib kõige tavalisemalt turismireisilt oodata. Ühtlasi oli veidi kahju, et Ott oma hullumeelse kontsertgraafikuga korjatud väsimust välja puhata ei saanud, vaid pidi taaskord iseenda asemel hoopis oma fännide meelt lahutama. Ilmselt annab selline saade siiski palju juurde neile, kes pole varem Tais käinud, poksimisega tegelenud ja ihaldavad õppida tundma sellist Otti, keda esinemistel ning ajakirjanduse veergudel ei kohta. Äkki tekitab see kelleski trenni- või reisihimu või annab julgust mõnel järgmisel kontserdil sõbramehelikult Oti kätt suruma minna. Oma poiss ju siiski!

Üldiselt selguski, et Ott on selline natuur, kellele pole üldse mokkamööda Tallinna Lennujaama VIP-lounge’is kalleid napse mekkida ja hirmkalli Porschega ringi sõita. Pigem tundis ta end loomulikult ja vabalt oma Ko Pha Ngani pisukeses hotellitoas, rolleriga tolmustel teedel vurades, sõpradega nalja visates ja trenni tehes. Loodetavasti läheb saade edaspidi ainult paremaks.

Esitasime Otile ka mõned küsimused:

Kaua reis kestis ja kas Sa mõnel päeval ka lihtsalt niisama rahulikult puhata said?
Reis kestis kokku pea kuu aega. Mõned puhkusepäevad küll tegime, kuid laias laastus oli ikka hommikul kell 8 äratus, et minna võttele või siis hommikust trenni tegema.

Kuivõrd rahule Sa ise saate teostusega jäid? Kas montaažis Sinult ka nõu küsitakse?
Üldjoones jäin teostusega rahule. Võib-olla jäi silma eelkõige see, et kohe esimese saate jooksul olid välja toodud peaaegu kõik meie vähesed peohetked, mida seal kogesime. Kuu aja vältel oli neid päevi tegelikult kokku ainult 4-5, kui endale õhtul väikese väljaskäigu lubasime. Üldjoontes oli tegemist ikkagi pikkade võttepäevadega, mille käigus sai ka trenni tehtud. Kogesime seal palju huvitavat ja asjalikku, mida järgnevates osades plaanime ka kindlasti kajastada. Esimese saateteostuse montaažis ei saanud tänu tihedale esinemisgraafikule küll ise viibida, küll aga arvestavad produtsendid minu sõnaga kindlasti järgnevat osade monteerimisel.

Mis on siiani olnud Sinu kaugeim (ja meeldivaim) reisisiht?
Tais olin juba teist korda. Saatemeeskond ja Tallinna Taipoksi klubi liikmed aga juba 5-6ndat korda. Minu seni kõige kaugem reisisihtpunkt on olnud Austraalia, mida olen samuti kahel korral külastanud. Eriliselt on meelde jäänud veel Keenia, USA ja reis Volgadega ümber Musta mere!

Mida Sa mitte kunagi Tais käinud inimesel soovitad sinna sattudes ette võtta? Mida soovitad vältida?
On kaks võimalust — kui soovid linnamelu, rahvarohkeid tänavaid ja ööelu nautida, soovitaksin külastada Phuketit. Sealt saab edukalt reisida ka väiksematele ja looduskaunitele paradiisisaartele näiteks nagu Phi-Phi saared. Super kohad, kus puhata nii perekonna kui ka sõpradega on Tai lahes asuvad saared — Koh Samui, Koh Phangan ja Koh Tao, milledel ka meie reisisaadete tegevused aset leiavad. Otseseid kohti, mida vältida konkreetselt välja tuua ei oska, küll aga tuleb rahvarohketes kohtades tugevasti silma peal hoida oma isiklikel asjadel ja hoida neid enda ligi.