Eesti ajakirjanduses pole tänaseks 77-aastasest Kašpirovskist kuulda olnud pea 10 aastat – viimati kirjutas mehest Eesti Ekspress aastal 2007, mil tervendaja Narvas seansse korraldas.

Siiani ringi rändava ning seansse ja loenguid pidava mehe isiklik elu on alati olnud saladuselooriga kaetud, ent paari aasta eest hakkas siiski üht-teist meediasse imbuma: täpsemalt tervendaja teise abielu kohta, mis olevat pärast 22 aastat lagunema hakanud.

Oma esimesest naisest läks telehüpnotisöör lahku oma populaarsuse tipus, mis kulmineerus 80ndate lõpus ja 90ndate alguses. Abikaasa Valentina nägi oma kuulsat teist poolt harva ning tegeles nende kahe lapse kasvatamisega: abielust sündisid poksijast poeg Sergei (Kašpirovski ise harrastas raskejõustikku) ja meedikust tütar Jelena, kes täiskasvanuna emigreerusid Ameerika Ühendriikidesse. Saatuslikuks sai liidule tšehhitarist fänn Irina, kes oli toona vaid veidi üle 20 aasta vana ning Kašpirovski sedavõrd andunud austaja, et käis kuuldavasti kõikidel mehe seanssidel. Püsivus viis sihile ning neiust ja tervendajast sai paar. Toosama armulugu olevatki nüüd otsa saanud.

“Lahku minnakse erinevatel põhjustel. Kui nii juhtus, siis süüdistada saab vaid iseennast," kommenteeris tervendaja aastal 2014 lahutuskuuldusi väljaandele “MK”. "Abielu on minu jaoks püha teema. Eelistan isiklikke asju salajas hoida ning seda mitte avalikkuse ette tirida. Minu mõlemad naised on superkaunitarid. Abiellusin teist korda aastal 1992. Tuleb välja, et elasin koos Irinaga lausa 22 aastat koos. See on imeline arv! Olen naistesse alati väga lugupidavalt suhtunud. Hoian neil n-ö vihmavarju pea kohal – jään neid alati kaitsma,” rääkis mees. Kas lahutus jõustus või lepiti ära, tänaseks meedia vahendusel teada ei ole.

Keda legendaarse telemaagi tegemised lähemalt huvitavad, saavad rohkem infot tema kodulehelt.

Meenuta, millisena Anatoli Kašpirovski miljonite televaatajate tervist läbi kineskoopide ravitsemas käis: