Kaksikute esimene dekaad, 22.–31. mai

Oluline on mitte üle reageerida, end sisemiselt mitte läbi põletada. Töiseid probleeme ei tohi isiklikult võtta, igasuguseid lahkhelisid peate rahulikult klaarima. Kui õige hetk käes, laheneb mõni mure iseenesest. Hoidke oma sõpru, toetage neid, ja raskel hetkel ärge peljake neile oma nõrkust näidata ja abi paluda. Eriti vaimset tööd tegevad Kaksikud peaks süsteemselt trenni tegema, emotsionaalse väsimuse vastu aitab hästi ka lemmikloomadega tegelemine. Jõudu on palju, samas aga on pingeidki kuhjaga. Võtate oma tegevusi tõsiselt, olete võimeline pea ees läbi halli kivi minema. Emotsioonid on tugevad, nii kipute üsnagi tihti endast välja minema. Vale on üritada tugevaid tundeid maha suruda, peate need kuidagimoodi nii endale kui ka teistele turvalisel viisil välja elama. Võimalik, et mugavustsoonist välja tulek tekitab teis varasemast suuremat õhinat. Närvikõdi pakuvad ekstreemsed spordialad, kiirus ja kõrgus võlub teid, tahate ennast proovile panna, iseloomu kasvatada, hirme ületada. Hulljulgeks ei tohi seejuures minna, turvalisusnõudeist pidage punktuaalselt kinni ja liikluseski olge ettevaatlik. Usaldusväärsed sõbrad on tähtsad. Kuna suhtute kõigesse äärmise põhjalikkusega, peate jälgima, et te liigse karmusega iseenda suhtes oma tervist ei murraks. Tahtejõud on ülitugev, seega saate hakkama ka suure pingutusega. Range dieet või igapäevane intensiivne trenn võib teie keha küll kiiresti kenamaks muuta, kuid lõppkokkuvõttes hoopiski organismi nõrgestada.

Kaksikute teine dekaad, 1.–11. juuni

Sel aastal tunnete sageli sisemist rahutust, vajadust mingeid muudatusi ette võtta, iseenda ja lähedaste inimeste elu ümber korraldada. Ärge sellele tungile mõtlematult järele andke – muuta tasub siiski vaid neid asju, mis on halvasti. Pole mõtet lammutada hästi toimivaid süsteeme. Ebatervislikest harjumustest vabanemine peaks edukalt õnnestuma eriti aasta algul ja kevadel. Seejuures püüdke olla kannatlik ja arvestage, et paratamatult tuleb ka tagasilööke, ärge laske neil end heidutada ega õigelt teelt kõrvale juhtida. Oma tervise eest hoolitsemine on mõnes mõttes rutiin. Et see tüütuks ei muutuks, otsige vaheldust – proovige mõnda uut spordiala või katsetage uusi tervislike toitude retsepte. Eriti hoolikalt peate end hoidma sügiskuudel, siis võib rahmeldamine või närvipinge tervist halvendada. Ärge nõudke eneselt liiga palju, võimaldage endale puhkust ja öiti piisavalt und. Väsimuse korral tuleb kasuks lühike päevane uinak. Teie organism on küllaltki tundlik, enese tervena hoidmiseks peate järjekindlalt treenima ja toitumist kontrolli all hoidma. Väga tugeva koormusega treenida pole soovitatav, võite sellega enesele kasu asemel hoopis liiga teha. Võiksite proovida joogatreeningut. Mõned toiduained võivad esile kutsuda allergiat. Sama võib teha ka mõni ravim. Järgige kindlasti arstide ettekirjutusi, ärge muretsege endale iseenese tarkusest või sõbranna soovitusel medikamente. Ettevaatlik tuleb olla ka alkoholi tarvitades, see võib mõjuda kiiremini ja tugevamalt, kui harjunud olete.

Kaksikute kolmas dekaad, 12.–21. juuni

Enesetunne on üldiselt hea, olete optimistlik, teil on lihtne vaadata maailma sellise pilguga, et märkate esmalt head ja halb jääb tagaplaanile. Sellegipoolest pole tervise hoidmine väga lihtne. Sisemise heaolutundega kaasneb liigne mugavus, isegi laiskus. Kipute endale liiga palju lubama, valima kergema vastupanu tee. Neil Kaksikutel, kel on kalduvus tüsenemisele, kipuvad kilod kiiresti lisanduma, sest naudite häid toite, magusaisu võib tavapärasest suurem olla. Et terve olla, peate end pidevalt distsiplineerima: peale söömise kontrolli all hoidmise tuleb iga päev ka liikuda, mis sest, et halva ilmaga on toas peesitamine mugavam. Lähedase inimese tervis võib teile sel aastal muret teha, teil tuleb olla kannatlik, hooliv ja mõistev, et talle tuge pakkuda. Energiatase on eriti kõrge 21. jaanuarist 25. aprillini ja ka perioodil, kui sügis maad võtab. Varasemad vaevused võivad siis kaduda ilma, et te selle nimel pingutama peaks. Kui peate iga päev ravimeid tarvitama, siis nüüd ehk annab arst soovituse nende koguseid vähendada. Vaatate julgema pilguga tulevikku ja olete valmis uusi kogemusi ja teadmisi koguma. Aeg sobib pikemaks välismaareisiks. Pole aga mõtet kuhugi kaugele sõita vaid selleks, et seal passiivselt rannal lebades puhata. Reis peab teie jaoks olema õpetlik ja arendav, vaimselt rikastav. Kriitilisemad on suvekuud. Siis on küll energiat palju, ent sellega kaasneb oht end üle hinnata. Liigne julgus võib teid viia ohtlikesse olukordadesse. Pange igal juhul turvalisusele suurt rõhku!