Tuleproovi käesoleva hooaja esimeses osas pidid saatesse kandideerivad sensitiivid üles leidma auto pagasnikusse peidetud Jana. Keerulise ülesande lahendasid õigesti vähesed, kuid paljud suutsid peidetud naise peaaegu üles leida.

"Mina saan hinnangu anda ainult selle ühe katse põhjal, kus nad mind 14 auto pagasnikust üles pidid leidma," kirjutab Jana värskes blogipostituses. "Minu arvates on üsna keeruline 14 auto seast leida just see 1 auto, kus mina end peidan ja seda ainult Mia Isabela asjade abil," aevab ta ja nendib, et veel keerulisemaks tegi selle ülesande asjaolu, et sensitiivid pidid ka autode ja nende omanike kohta rääkima.

"Ütleme nii, et mitte kordagi mitte kellelegi midagi ette ei öeldud, vaid pigem kuulsin ma Urmast just võistlejaid segadusse ajavaid küsimusi küsimas. Oli mitu olukorda, kus selgeltnägija oli juba minu juures ja Urmas oma küsimustega ajas nad segadusse. Urmas ise ütles ka, et talle meeldib, et reaalselt on väga palju ebaõnnestujaid, kuna see annabki sellele saatele mõtte ja sisu – ei ole ju mõtet kedagi tassida katsest läbi."