Elena

Elena on klassikaline selgeltnägija, kes näeb ennustuslikke unenägusid. Juba lapsepõlves tajus Elena, et tema unenäod lähevad täide ja ema ütles talle seetõttu, et hoia need enda teada, muidu peetakse hulluks. Elena on end esoteerika vallas palju täiendanud ja arendanud ning võtab oma kabinetis ka hädalisi vastu, kellel elumuredes ja rasketes valikutes on selgeltnägija tuge vaja.
Antonina

Antonina on ravitseja, tema energeetiline massaaž lööb pea selgeks ja mõtted liikuma. Tundlik ja empaatiline vaist aitab Antoninal inimeste elusündmusi ja minevikku tajuda. Antonina on leidnud kadunud inimesi ja ennustanud ette nii enda kui teiste elu keerdkäike.
Anu

Anu on šamaan, kelle vägi tuleb looduse põhielementidelt – maast, õhust, tulest ja veest. Tulest päästetud puujuurest meisterdatud nõiasau võimaldab tal tunnetada energia liikumist ja näha seda, mis teistele varjatuks jääb. Tundlik ja vägev naine on ühtlasi Kaitseliidu instruktor.
Vladimir

Meedium ja esoteerik Vladimiri suguvõsas on mitmeid eriliste võimetega inimesi, kes näevad ennustuslikke unenägusid. Ka Valdimir avastas üsna varakult oma üleloomulikud võimed – ta suudab ette ennustada surma ja võtta ühendust siit ilmast lahkunute vaimudega.

Haldjapiiga

Noor naismaag Haldjapiiga tajub erinevaid maailmu, suudab suhelda surnutega, tunnetab inimeste seisundeid, oskab vaadata tulevikku ja minevikku.
Martin

Martin nimetab ennast psühhosemiootikuks ja ta on loonud maailma kirjeldamiseks terve oma märgisüsteemi, ühendades semiootika, filosoofia ja vaimsed praktikad. Martin on maag Hannes Vanaküla õpilane ja mõttekaaslane. Ta tegeleb müügi ja turunduse valdkonnas ning tegutseb ka inimeste personaalse nõustajana.
Urmas

Urmast huvitavad vaimsed praktikad ja nõiandus juba terve elu, isepäine isemõtleja pälvis „Selgeltnägijate tuleproovi” katsetel kohe tähelepanu.

Elu Kaitse

Nime Elu Kaitse taga on paljulapseline tegus naine, kes oli kunagi asjalik kinnisvaramaakler, kuni kohtus Siberi šamaanidega. Sealt sai alguse tema vaimne teekond ja praegu aitab Elu Kaitse inimesi numeroloogia ja Taro kaartidega ning maalib hingepilte.

Eveli

Eveli nimetab ise ennast nõiaõpilaseks. Tema abiliseks nähtamatu maailma tajumisel on karusloomanahad – ilves, nugis, rebane, mis teravdavad tunnetust.
Raul

Raul on pagan, kellel on huvi ka šamanismi ja voodoo traditsioonide vastu. Ta aitab inimesi ka läbi Facebooki, aidates neil langetada valikuid ja õpetab, kuidas iseendaga ise toime tulla.
Vera

Vera on mustlanna, kes on pärit auväärsest Moskva mustlaste suguseltsist. Alles küpses eas avastas Vera enda jaoks kaardid ja ennustamise. Vera ei tegele niivõrd minevikuga, kuivõrd tuleviku ennustamise ja ette hoiatamisega.
Andrzej

Andrzej on rahvuselt poolakas ja pärit Leedust. Ta on bioenergeetik, kes lõi lained ka Leedu „Selgeltnägijate tuleproovis”, jõudes sealse saate finaali.