Saade viis sensitiivid ja võtterühma sedapuhku Lasnamäel asuvasse kurikuulsasse Pae tänava majja, kus lõpuks kinnimajja saadetud pommimees omal ajal kümmekond plahvatust korraldas. Pimesi kohale taritud selgeltnägijad pidid hoones sees olles ära tabama, mis hoones juhtus. Maja ees aga tuli neil terve rea autode seas tunnetada, millise pagasiruumis on pomm.

Samal ajal kui järg oli nõianeiu Eveli käes, juhtus võtterühmast mööda jalutama naisterahvas, kes kaamera ees ka juttu oli nõus rääkima. Naine sõnas, et tegeleb ka ise selgeltnägemisega ning et tal on koguni oma India õpetajad. Ometi polevat ta seni avalikult siiski sensitiivina tegutsenud – rohkem oma lõbuks. Küll aga plaanib naine 70-aastaselt oma kooli teha, kus tarkusi teistele huvilistelegi jagada plaanib. Eveli kohta polnud naisel midagi head öelda: tüdruk vaid teesklevat nõiaks olemist ning tahtvat end lihtsalt huvitavamaks ja erilisemaks pidada. Tõeline üllatus saabus aga siis, kui naine eemalt Eveli katset jälgides järsku tema eest katse ära lahendas. "Saad aru, seal on ju mänguasi," sõnas Pae tänava nõid just siis, kui tüdruk autokatses oma otsuse oli langetanud.



Ja nii oligi – pagasiruumi olid peidetud laste liivakastimänguasjad ning Eveli põrus, nagu ka järgmistes katsetes, mille tõttu oli sunnitud saate lõpus projektist lahkuma.


Kust aga nn Pae tänava nõid ilmus ja kuidas niisugune kokkusattumus aset leidis, jääb juba igaühe enda mõistatada-uskuda. Oli tegu saatetegijate vimka või tõeliselt hämmastava kokkusattumusega – hea Publiku lugeja, mida sina arvad?

Vaata Pae tänava nõida saates alates 19. minutist.