Kui möödunud nädalal oli "Jagatud saladus" veel Eestis enim striimitud lugude edetabelis liidripositsioonil, siis sel korral on end esimeseks rühkinud hoopis superstaar 2018 Uudo Sepa "Võitmatu". Ka Ekspressi singlitabelis on Uudo pressinud end välismaiste kangelaste vahele esikümnesse – kõrgele 7. kohale.

Koostöös välisprodutsentide ja laulukirjutajate Kim W, Alx Go ja Louise Lennartssoniga valminud Borni ja Pootsmanni hoogne suvesingel paikneb nüüd hoopis kolmandal kohal. Hiljuti plaadifirmaga Universal Music liitunud Elina on uue singliga väga rahul: "Mõte koos lugu teha mõlkus meie mõlema mõtteis ilmselt juba pikka aega, aga varem ei olnud selleks siis järelikult õige aeg. Oleme varem ka kontserte koos andnud ja mis saaks olla veel parem, kui oma väga hea sõbraga koos lava, lugu ja nüüd isegi plaadifirmat jagada. Kuulasime palju erinevaid demosid ja meie arvamus ühtis alati. Lõpuks jõudsime selle looni ja rohkem küsimusi justkui polnudki. Meie mõtte pani sõnadesse Taavi Paomets, keda tunneme mõlemad ka juba pikka aega ja ka temal on aimu millised inimesed meie oleme. Stuudiosessioon möödus väga mõnusalt ja muretult, saime Jüriga üksteist aidata ja suunata, mitte kartes, et sellega kuidagi teineteist solvaks."

Jüri Pootsmann sõnutsi räägib lugu sellest lapselikust ja piiramatust vabadusest ning muretusest, mis suureks saades kipub kaduma: "Me oleme Elinaga päris sarnased muretsejad ja ülemõtlejad vahepeal. Tähtis on vahepeal oma pead puhastada ja võtta hetk selleks, et lihtsalt olla üksi või koos oma kallite inimestega. Koos Elinaga sellise sõnumiga laulu laulda tundub lihtsalt õige, kuna me oleme olnud pikalt juba väga head sõbrad."

Vaata värsket edetabelit Eesti Ekspressi veebiküljelt! Kuula ka Elina ja Jüri lugu "Jagatud saladus"!