“Minu erinevad tahud. Ma ei ole täiesti kõrvale jätnud kõike seda, mida ma enne tegin, aga lisandunud on uusi nüansse, uusi helisid, uusi kõlasid. Ma teen ka oma häälega uutmoodi katsetusi — see on selline põnevam aspekt,” rääkis ta Publikule antud intervjuus.

Albumi esimene singel kannab pealkirja “Procrastination Queen”, mis eesti keeles võiks tähendada viivitamise kuningannat. Liisi Koikson ütleb, et tegemist on suhteliselt tõsielulise looga: “Alguses sai see kuidagi naljaga pooleks laulu sisse pandud, aga siis tundus, et ideena see isegi toimis. Võib-olla ongi kõige parem rääkida iseendast ja ka enda vigadest, mitte ainult headest külgedest.”

Kõige meelsamini venitab Koikson aega stan-up-koomikuid vaadates: “Võin neid hommikust õhtuni kedrata. Ma leian sealt väga palju lohutust ja huumor aitab kuidagi lõdvestada. Mitte jalaga-näkku-huumor, vaid selline kergelt tobe. See lõdvestab mind.”

Lisaks uue plaati loomiseke, sai Liisi möödunud aastal emaks ning lauljatari sõnul toob ka tema pisitütar Ella talle naeratuse näole. “See plaat sai valmis tehtud enne teda ja natuke veel tema ajal, kui ta oli veel minu kehas. Öeldakse, et kui naine saab emaks, siis järgmine plaat peaks olema lastelaulude plaat või muud säärast. Ma ei välista seda, sest see on ju see, mille sees ma praegu elan. Pean talle hästi palju laulma ja teen seda hea meelega, aga inspiratsioon on pigem see, et ta teeb mul tuju heaks — hommikul, õhtul ja kogu aeg,” seletas Koikson.

Vaata lähemalt Publiku videost!