“Graafik on olnud väga tihe. Jooksen raadiost raadiosse — selline tunne nagu polekski seda superstaarisaate kiirust maha saanud,” lausus Uudo Sepp Delfile antud intervjuus. Muusikul on pealinnas hetkel nii palju toimetamist, et pole siiani koju Saaremaale veel jõudnud ning peagi plaanib ta püsivalt Tallinna kolida: “Olen hetkel sõbra diivani peal keras. Sõber on reisil ja mulle lubati kolmeks kuuks korter, kuid peale seda üritan ma ikkagi enda korteri kätte saada. Pigistan enda unistuse poole iga jumala päev."

Oma unistuse poole püüdlemise kõrval on Uudo aga kimpus tervisehädaga, mille tõttu pidi ta hiljuti jätma pooleli ka ajateenistuse: “Mul olid seljaga jamad, kuna seljakott vajutas kuidagi täiesti jamasse olukorda selle selja," tunnistab ta. "Varasemalt on ka sellega probleeme olnud, aga tuleb anda endale piisavalt puhkust, siis saab jälle midagi teha. Seda asja peab ikkagi tundlikult võtma — kui tõesti hakkab valus, siis tuleb veidi tagasi tõmmata ja nii olen ma üritanud ka teha."

“Hetkel ongi nõnda, et natukene ta annab tunda, aga siis ma saangi öelda teisele, et mul on vaja diivanil lebada," lisab ta. "Praeguse pinge all annab ta samuti märku, et peaksin veidi puhkama ka. Teen trenni, et oleks asi parem."

Kui enamus artiste rabab jaaninädalal tööd, siis hetkeseisuga on Uudol pühad veel vabad ja siis jõuab ta loodetavasti viimaks ka tagasi Saaremaale: "Peaks nagu olema vaba, sest tavaliselt kõik jaanipäeva esinemised broneeritakse juba pool aastat ette ära. Ma tõesti loodan, et see jaanipäev lähen ma koju, saan olla kuskil Sõrve rannas, teha lõket, imetleda loodust ja saada sõpradega kokku — see oleks imeline!"

Vaata lähemalt videost!