Ansambel Kõrsikud avaldas Isadepäeval lapsepõlvesuvesid ja kohupiimaga kisselli igatseva singli "Magus aeg", mida saadab Prangli saarel filmitud armas video.

Kahe häbeliku varateismelise ilusast suvest rääkiv video filmiti pea täielikult Prangli saarel, et tabada looduse puutumatust ja retrohõngu. Kõrsikute liikme Bonzo ehk Andrus Albrechti sõnul on "Magus aeg" Kõrsikute kollektiivne ajarännak, milles on pildikesi kõigi bändiliikmete lapsepõlvest.

"Vahel viib mõni lõhn või maitse hetkega tagasi lapsepõlve. Kissell kohupiimaga on minu jaoks üks selliseid uksi tagasi suvevaheaegadesse. Hetkega olen maal laua taga värsketest marjadest ja mõnusa sõmera kohupiimaga magustoitu sisse ahmimas, et kohe tagasi õue söösta ja sõpradega tähtsaid asju edasi teha," kirjeldas Bonzo. "Ja see ongi magus aeg!"

Bonzo tunneb rõõmu, et ilusad hetked õnnestus kinni püüda ja laulu sisse panna. "Kuna lapsepõlves on ju alati kõik ilus, siis panime selle ilu ka video sisse," muigas Bonzo. "Kõrsikutest olen videos küll ainult mina, aga väikseid mälestusi on seal meie kõigi lapsepõlvest ma arvan. Või vähemalt sellest, milline me oleks tahtnud, et lapsepõlv oleks olnud."

Kõrsikud esitlesid uut lugu "Magus aeg" pühapäeval Eesti Televisiooni saates "Hommik Anuga".

KUULA LUGU