Koolis veedame me väga pika aja oma elust. On see nüüd selja taga või alles poole peal? Igatahes sain ma targemaks – asjad juhtuvad ja neil hetkedel tahaks kuuluda teiste endasarnaste hulka, jagada seda kõike! Minu inimesed, suureks kasvamise hetk, üksteise nägemine, tähelepanemine… ja olla indiviid! Kõikidel on õigus olla ja ennast kuuldavaks teha ning viia oma unistused sinna päris kõrgele.

Festivali Koolitants 2015 koreograafid valisid pooleteisttuhande festivalil osaleja seast välja Koolitantsu Kompanii. See on esimene omalaadne, üle Eesti julgeid tantsivaid noori ühendav tantsukompanii, mis raputab oma energiaga Tallinna, Tartut ja Jõhvit.

Kõikides etenduspaikades on ka külalisesinejad.

Koolitantsu Kompaniis tantsivad noored D.R.E.A.M. Studiost, Daigo Dance’ist, Eesti Tantsuagentuuri Tantsukoolist, Face Tantsu- ja Moekoolist, Gabriele Moe- ja Tantsukoolist, Iisaku Kunstide Koolist, Jõgeva Muusikakoolist, Jõhvi Kultuuri- ja Huvikeskusest, Kati Tantsustuudiost, Klaim’ist, Korellonist, Kunda Ühisgümnaasiumi liikumisrühmast, Meie Stuudiost, Mikka’st, Modusest, Nõmme Noortemaja liikumisrühmast, Petsikatest, Rõõmurattast, Shaté Tantsukoolist, S-Stuudiost, Tantsugeenist, Tantsuklubist HOP, Tantsukoolist Ciara, Tantsukoolikatest, stuudiost Tantsuline Lavakunst, Tantsuseltsist Pärliine, Tantsustuudiost Lys, Tiina Tantsustuudiost, T-Stuudiost, Tähtvere Tantsukeskusest, TÜ ASK- Defitsiidist, Varjudest, VK Janikast jm.
Lavastuse koreograafia lõid üheskoos Festivali Koolitants 2015 maakondlike tantsupäevade koreograafid Argo Liik (show- ja tänavatantsud), Olga Privis (estraaditantsud), Tuomo Railo (vabatantsud) ja Liisa Laine (Eesti-teemalised tantsud).

Koreograafid: Argo Liik, Olga Privis, Liisa Laine, Tuomo Railo
Valguskujundus: Priidu Adlas (Vaba Lava)
Helilooja: Markus Robam
Esietendus: 27.septembril 2015 Salme Kultuurikeskuses
Korraldab: Eesti Tantsuagentuur