“Selle filmi produtsent Kris Taska on väga põhimõttekindel ja jõuline inimene ning mina olen üks neist neljast eestlasest, kes ei ole näinud esimesi osi. Karistuseks ta võttis ja pani mind siia kolmandasse osasse jõuga sisse,” rääkis Ott Sepp eile Kauksi rannas toimunud võtetel antud intervjuus.

Sepp nendib, et esimese kahe filmi mittenägemine võib olla talle kolmanda osa võtetel isegi plussiks: “Tulen puhta lehena ja mul puuduvad igasugused eelarvamused ning ma ei tea mitte midagi mitte millestiki — ma lihtsalt tulen, olen ja teen! Arvan, et äkki see toob mingit värskust siia.”

“Minu tegelane on üks meesterahvas, kes on ka siin ja ta teeb filmi kontekstis võib-olla mitte väga suuri asju, aga siiski natukene on,” hoiab näitleja pingsalt oma karakteril saladuskatet. “Minu karakter on enesekindel, energeetiline ja natukene edev.”

Vaata lähemalt videost!

Lisaks põhikolmikule, kuhu kuuluvad Mait Malmsten, Henry Kõrvits ja Ago Anderson, ning Ott Sepale on seekord suurel ekraanil taas terve plejaad kõrvaltegelasi, keda kehastavad esimeseski osas Andrese eksnaisena kaasa teinud Kadri Rämmeld, Mardi pojana Franz Malmsten, Toomase kaasana Ingrid Margus ning uute tulijatena tõusev täht Brigitte Susanne Hunt, Eesti huumorimaastiku elav legend Jan Uuspõld ja vanameister Raivo Adlas. “Klassikokkutulek 3: Ristiisad” jõuab Eesti kinodesse 25. jaanuaril 2019. Filmi levitab taas Taska Filmi levipartner VaataFilmi, kes on ühtlasi ka filmistuudiote Paramount ja Universal ametlik esindaja Eestis.