Valimisliidu pressikonverentsil püüdis fotograaf kaadrisse Sõõrumaa vihiku, kuhu olid mitmed huvitavad nimed pastakaga kirjutatud. Teiste seas oli Sõõrumaa märkinud ära Diana Klasi ja Tauno Kangro. Publikul on valimisliidule "Tegus Tallinn" hoopis paremad pakkumised.

1) Rein Weber

Ärimees Urmas Sõõrumaa valib enda toidu ning isegi vajalikud arstirohud välja pendli abil. Sellest lähtudes on geobioloogi ja pendlimehe Rein Weberi paigutamine valimisliidu nimekirja ainuõige valik. Weberi kaasamine hoiab kokku märkimisväärseid summasid, mis praegu asjatult ekspertarvamuste tellimiseks ja riigihangete korraldamiseks kulutatakse. Reidi tee ja Haabersti hõberemmelga skandaalid võinuks olla hõlpsalt välditavad, kui vaid pendlimees õigel ajal käed käiku oleks lasknud.

2) Meelis Lao

Ärimees ja kunagine väidetav allmaaliider Meelis Lao aitaks valimisliidul lahendada delikaatsemaid probleeme, mis kampaania korraldamisel võivad ette tulla. Lao on ammu olnud tuntud "probleemide lahendajana" ning tema oskused tuleksid võimalikule uuele võimukoalitsioonile Tallinna linnavolikogus kindlasti kasuks. Aastatuhande alguses, kui Lao ja Mõis võitlesid toonase valimisliidu püsimise eest Tallinnas, sõnas esimene: "Ma pole veel abilinnapea ametiks küps." Ehk on nüüd tulnud aeg fööniksina tuhast tõusta ja koos Jüri Mõisaga linnatüür kindlalt enda kätte haarata.

3) Marilyn Kerro

Kuulus selgeltnägija oleks äärmiselt nutikas lisandus nimekirja, naine võiks kindlasti kandideerida Lasnamäe linnaosas. Tegemist on siiski Vene televisioonis laineid löönud staariga. Kerro saaks vajadusel kampaania raames kohalike elanike kadunud kasse lokaliseerida ning pälvida sellise tegevusega tõelise rahvakangelase tiitli. Vabal ajal saab Kerro koos esoteerikahuvilise Sõõrumaaga universumist energiat ammutada ja Keskerakonnale negatiivseid võnkeid saata.

4) Brigitte-Susanne Hunt

Populaarne raadiosaatejuht lõpetas just ülikooli ja on valmis uuteks väljakutseteks. Jüri Mõis sõnas kevadel, et naised peavadki meestest vähem palka saama. See on normaalne, sest siis saavad mehed ennast tõeliste isastena tunda. Kauni naise paigutamine nimekirja oleks kaval lüke, aitaks Mõisal veidi mainet parandada. Rahalises mõttes on samuti Brigitte-Susanne mõistlik valik, kuna temale võib maksta kolmandiku võrra vähem palka.

Ülejäänud neli võimalikku kandidaati saad teada videost!