22. novembril esinevad Saku Suurhalli laval Eesti muusikamaastiku kõige omanäolisemad artistid, kelle panust meie kultuuri värvikirevusse on võimatu alahinnata. Sellises koosseisus ainult sellel päeval ja ainult ühel kontserdil! Milline oleks meie jazzmuusika ilma Kadri Voorandi imeliste vokaalesitusteta? Kui erinev oleks kümnete Eesti albumite kõlapilt, kui neil poleks musitseerimas kitarrist-multitalent Erki Pärnojat? Kas keegi laiemas maailmas teaks üldse midagi meie poppmuusikast, kui NOËP ei kinnitaks päev-päevalt üha jõulisemalt kanda aina prestiižsematel lavadel? Kui mitu tooni igavamad oleks meie live-kontserdid ilma Estonian Voices’i lugematute töötlustega žanris, millest meil ehk üldse aimu poleks?

Kadri Voorand on esmaklassiline artist, kel on suurepärane hääl. Ta teeb koostööd parimate muusikutega, kellega koos loodud muusika on spontaanne ja pakub meeliülendavat emotsiooni. „See on minu elu kõige tähtsam kontsert,” ütleb Kadri Voorand. „Saan tuua lavale oma unistuste koosseisu. Muusika, mida praegu selle kontserdi jaoks kirjutan, on pigem popi poole kalduv alternatiivmuusika. Aga ka džässmuusika fännid saavad kätte kõik, mida nad on kuulama tulnud.”

Külastaja võib olla tunnistajaks mitmete eriilmeliste muusikaliste dialoogide sünnile. Kuidas kõlab Erki Pärnojale (kes muide salvestamas oma viimatisele üliedukale sooloalbumile järge) ainuomane eksperimentaalne helikeel segatuna Kadri Voorandi ürgandekusega? Milline helirännak ootab kuulajat, kui Eesti parim vokaalansambel Estonian Voices kohtub maailma parimaks peetava Accentiga? Ansambliga, mille liikmed elavad eraldi viies riigis ja saavad kokku, kui vaja salvestada plaati või anda mõni harv kontsert. Seekord siis Tallinnas.

Kõik need küsimused leiavad vastuse 22. novembril Saku Suurhallis, kui toimub piiratud piletite arvuga kontsert “Paneme aja seisma”.

Kontsert on istekohtadega ja müügile lisandusid just hea vaatega pehmed istmed II tasandil. Viimased 300 kohta, osta pilet SIIT.

Kontserdi korraldab Ekspress Meedia.