T1 Mall of Tallinn on uue põlvkonna kaubanduskeskus. Uus mõte ja mõõde neile, kes otsivad emotsioone ja elamusi - T1 Mall of Tallinna kogemus on silmiavav.

Kaunist kontserdit sai jälgida ka ostukeskusest väljaspoolt, sest reklaamtahvlid kandsid seda üle.

Kadri Voorand T1-s
Kadri Voorand

22. novembril esinevad Saku Suurhalli laval Eesti muusikamaastiku kõige omanäolisemad artistid, kelle panust meie kultuuri värvikirevusse on võimatu alahinnata. Kadri Voorand on esmaklassiline artist, kel on suurepärane hääl. Ta teeb koostööd parimate muusikutega, kellega koos loodud muusika on spontaanne ja pakub meeliülendavat emotsiooni. Neist suur osa on ka Saku halli laval.

Milline helirännak ootab kuulajat, kui Eesti parim vokaalansambel Estonian Voices kohtub maailma parimaks peetava Accentiga? Ansambliga, mille liikmed elavad eraldi viies riigis ja saavad kokku, kui vaja salvestada plaati või anda mõni harv kontsert. Seekord siis Tallinnas.

T1 uus keskus pakub saranast mitmekesist rännakut, koondades eri riikide maitsed, uued kauplused ja meelelahutuse. Kadri Voorandi julge ja omanäoline muusika võtab uue keskuse värvikuse kokku juba täna. Keskusel on kõigile ka üllatus!

22. novembril toimub Saku Suurhallis piiratud piletite arvuga kontsert “Paneme aja seisma”. Kontsert on istekohtadega ja müügile tuleb vaid 4500 piletit. Pileteid saab osta SIIT.