The Chainsmokers

Ameerika DJ-duo, kes teavad, mida teevad. Vaadates nende esinemisi erinevatel üritustel, ei ole kahtlustki, et Pärnus poisid allahindlust teeksid ja usun, et tuleb ka üllatusi. Mehed on võitnud Grammy ja see peaks nende kohta ütlema nii mõndagi. Klubides mängides mõnda Chainsmokersi lugu on see alati hästi vastu võetud.

Clean Bandit

Mäletan, kui ilmus nende singel “Rather Be”, mis hakkas kohe sekundiga meeldima ja meeldib siiani. Tüübid said korralikult hoo sisse ja nende järgmised mega-giga-hitid “Symphony” ja “Rockabye” ei vaja enam väga palju tutvustamist. Nii, et ärga neid tüüpe maha magage!

Martin Garrix

Isiklikult aastaid üks lemmikuid artiste Weekendil. Maailma nr. 1 mees — teda lihtsalt peab kuulama tulema! Noor, andekas ja särtsakas tüüp, kes on ise öelnud, et Eesti on üks tema lemmikuid esinemise paiku. Mees, kes mängib publikule nii vanemaid kui ka täiesti uusi lugusid ehk on nii ära tundmisrõõmu kui ka avastamist.

deadmau5

Tegemist on artistiga, keda suure huviga ootan. Olen näinud tema esinemisi ka varem ja see on omaette vaatamisväärsus. Tema show on ülimalt lihtne samal ajal ülimalt geniaalne. Suurema rõhu paneb ta muusika mängimisele ja tema muusika valik saab olema kindlasti kõikide progressiivse muusika austajate lemmik.

Alesso

Meie naaber Rootsist, kes küll pole väidetavalt viimasel ajal eriti kodumaal elanud. Teda näeb esmakordselt siin meie kodumaal üles astumas ja iga endast lugupidav tantsumuusika huviline seda maha magada ei tohiks. Kindlasti jõuab tema energia lavalt igaüheni.

Don Diablo

Kõikide house’i fännide megastaar. Tema lood tekitavad külmavärinaid ja väidetavalt leidis tema esimene suudlus aset just siin Eestis. Don on väga vaimustuses meie oma Madison Marsist, kes kuulub just Diablo plaadifirma Hexagon alla.

Madison Mars

Otseloomulikult Pärnu oma mees, kes teeb tegusid terves maailmas. Usun, et Madison Mars väga palju tutvustamist Eesti inimestele ei vaja. Üks, mis aga kindel — tulge oma meest toetama Weekendile!

Weekend Festivalile tulge kuulama võimalikult palju artiste. Need seitse, keda ma välja tõin, ei ole ainukesed megastaarid, kes Pärnus 3-5.augustini üles astuvad. Selline tantsumuusikafestival on meile oma koju kätte toodud ja aitame kõik üheskoos sellele kaasa, et maailmas ilma tegevad staarid, kel on miljoneid ja miljoneid fänne, ka edaspidi räägiksid, kui äge just siin Eestis on. Ja muidugi ärge unustage, et mind näeb Weekendil üles astumas reedel, 4. augustil. Kohtumiseni!