Nüüdseks olen olnud Martini fänn juba peaaegu et 5 aastat! Esimest korda Martiniga kohtumine oli šokk! Seda sellepärast, et olin oodanud oma iidoli nägemist 3 aastat ja ei osanud seda reaalseks pidada.

2015. aasta kohtumisele tagasi vaadates tundub see kohmakas ja natuke naljakas. Kuna olin Martinit sellest ajast saati, kui tema Eestisse tulek välja hõigati, teda ja ta tiimi igas sotsiaalmeedia kanalis spämminud lausetega nagu nt. "PLEASE MEET ME AT WEEKEND BALTIC" ("Palun kohtu minuga Weekend Festival Balticul" – toim.) ma ei osanud oodata, et temaga tõsiselt kohtun. Kohtumise sain ühe Martini tiimiliikme kaudu. Ta saatis mulle kolm tundi enne Martini esinemist Instagrami kaudu sõnumi, kus ta oli teinud selfie Martiniga ning kirjutas juurde "I´ll let you know when we arrive, we´ll make something happen" ("Annan teada, kui saabume, korraldame midagi" – toim.). Mu reaktsioon sellele oli nii suur, et karjusin üle Weekendi pealava ala "MA SAAN MARTINIGA KOKKU!!!!!!".

Umbes 30 minutit enne Martini esinemist kirjutas ta mulle uuesti ja ütles, kuhu ma tulema peaksin, et siis lavatagusele alale minna ja Martiniga kohtuda. Võtsin kaasa enda vanema õe, kes oli enne Weekendile minemist öelnud mulle "Sa ei kohtu temaga, unista edasi". Mina olin muidugi suures pabinas, et mida teha, kuidas olla ja mida ma üldse Martiniga räägin. Pidime natuke ootama, sest Martinil oli intervjuu. Meile pakuti veel ka viisakalt juua (see Sprite´i purk on mul ikka alles). Läks veel umbes 1 minut ja (pärast seda on mul peas täielik mäluauk, aga õnneks on see kõik videos) Martin astus treilerist välja ning mina jooksin teda kallistama. Tegime veel ka koos ühe pildi ning siis oleksin pidanud autogrammi küsima, aga selle unustasin suures ärevusest hoopis ära. Mäletan veel, kuidas mu õde ütles "She is your biggest fan!!" ("Ta on su suurim fänn" – toim.).

2016. aasta kohtumine oli natukene rohkem ette planeeritud, mispärast läks ka see edukamalt. Tantsime Martini avaldamata laulu "We did it" järgi ning andsime Martinile väikese kingituse. Muidugi oli ka see üks unustamatu kohtumine oma iidoliga!

Mul ei ole sõnu kirjeldamaks minu "fännamist ja armastust" Martini vastu! Ta on nii aus ja reaalne. Ta ei ürita olla nagu keegi teine. Enamik inimesi teavad teda ainult "Animalsi" järgi, aga Martinil on ka teisi superlugusid. Martin ei karda katsetada teisi stiile, mis mulle tema juures meeldib. Peab veel ütlema, et ta võtab kõiki ja kõike ülimalt positiivselt ning see on teinud ka minust palju rohkem positiivsema, elu nautivama ning rõõmsama inimese. "If he is happy, I am happy" ("Kui tema on õnnelik, olen mina õnnelik" – toim.) peaks olema lause mis kirjeldab mind Martini suhtes. Olen selle üle uhke, et Martin nii kaugele jõudnud on ja ei jõua tema uuesti nägemist ära oodata.