Hotellide ja Restoranide Liidu juhi Verni Loodmaa sõnul on Konverentsibüroo oma 10 tegutsemisaasta jooksul tunnustuse igati välja teeninud. "Nende aastate jooksul on Eesti Konverentsibüroo teinud tõsist tööd tõstmaks Eesti atraktiivsust konverentsisihtkohana. Ühtlasi on nad järjekindlalt panustanud sellesse, et Tallinnasse tekiks hädavajalik suur ja mitmekülgne konverentsikeskus," lisas Loodmaa.

Weekend Festival on end tõestanud igasuvise tippsündmusena ning seda mitte kitsalt Eesti vaid ka laiemas regionaalses mastaabis. "Weekendi korraldajad on suutnud kohale tuua rohkesti tipptasemel artiste ning kasvatada oma üritust aasta-aastalt. Regionaalses plaanis on festivali mõju Pärnu ja selle lähiümbruse majutus- ja toitlustussektorile mõõtmatu," ütles Loodmaa.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute esindusorganisatsioon. Liit loodi 12.veebruaril 1992. aastal ning 2018 jaanuari seisuga kuulub liitu 210 ettevõtet või ettevõtete ühendust, sealhulgas hotelli- ja toitlustuserialasid õpetavad koolid. Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on Eesti Tööandjate Keskliidu asutajaliikmeid ning kuulub ka alates 1993.a-st Euroopa Liidu Hotellide ja Restoranide assotsatsioonide liitu HOTREC.