Alesso

Üks vähestest EDM-i tippliiga tegijatest, kes ei ole veel Eestimaale esinema jõudnud. Rootslane on hoolimata oma noorest east palju saavutanud ja mängib enamike oluliste tantsumuusikafestivalide pealavadel.

Don Diablo

Kui Weekend Festivali peaesinejad on sel korral mullustest üsna erinevad, siis eriliselt hea meel on, et Pärnusse naaseb taas Hollandi future house'i staar Don Diablo. Mees esineb tänavu pealaval ja neljapäeva öösel festivali ametlikul järelpeol klubis Sunset. Kindlasti tasub oma fänne armastav ning põneva muusikavaliku ja imagoga artist mõlemas kohas oma silmaga üle vaadata.

The Chainsmokers

Ilmselt saavad vähesed produtsendid öelda, et nad on muutnud tantsumuusika trende ja saunde. The Chainsmokersil on kindlasti oma oluline osa selles, et elektroonilise muusika tempo on viimasel paaril aastal oluliselt aeglasem kui varem ning palju eelnevalt EDM-i jumaldanud muusikasõbrad naudivad nüüd ka raadiopoppi. Samuti on The Chainsmokersi tuules hakanud paljud tantsumuusika tipud produtseerima downtempo lugusid.

Deadmau5

Legend.

Jauz

Põnev n-ö uuekooli artist, kelle setid on segu trap'i, dubstep'i, electro house'i ja bass house'i trendikatest helidest. Ameerikas väga populaarne ja just viimasel ajal pääsenud mängima ka suurte megafestivalide pealavadele. Üks artistideks, kelle esinemist isiklikult enim ootan.

Madison Mars

Kodumaise elektroonilise tantsumuusika au ja uhkus, kelle toimetamistel tasub kindlasti lähitulevikus silma peal hoida. Tegemist on suurepärase produtsendiga ning loodetavasti jõuab tema muusika aina suurema publikuni. Nädal enne Weekendi mängib ta maailma ühel tuntuimal festivalil Tomorrowland ning olles ise mõni aasta tagasi festivali külastanud, saan öelda, et see on tase.

Tchami

Prantsusmaalt pärit DJ ja produtsent, kellel on põnev imago ja muusikavalik. Tema esinemiskostüümiks on preestrirüü ning sõusid rikastavad kirikust tuttavad elemendid. Nagu öeldakse, siis "Jumal on DJ". Future ja bass house'i sõpradele kohustuslik!

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic toimub 3.-5. augustini Pärnu rannas. Lisaks astuvad üritusel üles Alan Walker, Armin van Buuren, Brennan Heart, Cheat Codes, Clean Bandit, Kungs, Macky Gee, Martin Garrix, Sub Focus, Tungevaag & Raaban jpt.