Möödunud kuul läksid ringlema kõlakad, et Weekend Festival Baltic toimub harjumuspärase Pärnu ranna asemel Tallinnas, Stroomi rannas. Nüüd on selge, et tegemist oli vaid kuulujutuga ja suve tippsündmuseks kujunenud üritus toimub siiski taas Pärnus. Kui reeglina on festival toimunud alati augusti esimesel nädalavahetusel, siis sel korral nihutati kuupäevi veidi edasi ja Weekend Festival Baltic 2018 leiab aset vahemikus 16. - 18. august.

Festivalihuntide rõõmuks läheb 18. detsembri hommikul kell 10.00 lahti pimemüük, kust saab järgmiseks Weekendiks soetada pileteid eriti magusa hinnaga. Rohkem infot leiad leheküljelt www.weekendbaltic.com.

Weekend Festival Baltic 2017 tõi kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas: avapäeva lõpetanud Armin Van Buuren oli taaskord lummatud pealavalt avanevast vaatest; täiesti meeliülendava show andis popmuusika superstaar The Chainsmokers ning festivalile pani lõppakordi maailma plaadikeerutajaga nr 1 Martin Garrixi, kes otsustas mängida 20 minutit kauem kui algselt planeeritud. Kokku astus kolmel päeval üles ligi 60 artisti.

Täna avalikustati viimaks ka tänavuse festival võimas aftermovie, mis viib sind aasta lõpu eel taas suvisele peolainele!