- Arvestage korraldajate, turva- ja politseitöötajate suunistega nii festivali üritustel kui ka avalikes kohtades. 

- Arvestage sellega, et linna liikluskorralduses on festivali ajal muudatusi ja jälgige probleemide vältimiseks liiklusmärke. Hädaolukorras helistage 112.

- Vältige konflikte ja käitumist teisi häirival moel.

- Öörahu Pärnu linnas on erandkorras lühendatud: reede ööl vastu laupäeva ning laupäeva ööl vastu pühapäeva algab linnas öörahu kell kaks.

- Suhtuge hoolivalt ümbruskonda ja ümbritsevatesse inimestesse.

- Kuna festival toimub rannas, siis külastajatel tuleb silmas pidada oma tegevuste mõju keskkonnale. Prügi tuleb visata vaid selleks ette nähtud kohta. See kehtib ka festivali alalt väljapoole jäävas linnaruumis.

- Telkida tohib Pärnus vaid selleks ette nähtud kohtades ja linnas selleks mitte mõeldud kohtades telkijatel palutakse lahkuda.

- Asjade kadumise vältimiseks võtke festivalile kaasa vaid nii palju asju kui vaja läheb. Eriti kehtib see sularaha ja dokumentide kohta. Festivalialal hoidke oma dokumente ja muud vara alati enda lähedal, kindlalt suletud taskus või kotis.

- Kui olete langenud varguse ohvriks või kaotanud midagi, andke sellest kohe teada politseile. Festivali territooriumil töötavad politseinikud, kes on seal külastajaid abistamas.

- Sõidukid parkige vaid selleks ettenähtud kohtadesse, soovitame kasutada festivali parklaid ning liigelda jalgsi või ühistransporti kasutades. Pargitud sõidukites ei tohi jätta väärtuslikke esemeid nähtavale kohale. Ühtlasi ei soovita politsei neid hoida ka telkides, kui nende juures ise vahetult ei viibita.

- Pidage piiri alkoholiga ja võimalusel tuletage seda meelde oma seltskonna nendele liikmetele, kelle otsustusvõimele alkohol halvasti mõjub. Aidake ja kaitske oma sõpru probleemide eest.

- Lähtuvalt Eestis kehtivast seadusandlusest on narkootikumide omamine, tarvitamine ja vahendamine keelatud. Politsei suhtub sõltuvusainetega seotud rikkumistesse täie tõsidusega. Sama kehtib alaealiste alkoholi ja tubakatoodete tarvitamise kohta. Tuletame meelde, et ka alkoholi ja tubakatoodete alaealistele vahendamine on karistatav.

- Tuletame meelde, et alaealised võivad öösel ringi liikuda vaid täiskasvanud saatjaga. Lapsevanematel soovitame end kurssi viia kellega, kus ja kuidas nende lapsed festivali ajal liiguvad.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6. - 8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast.

Festivali piletid on müügil aadressil www.weekendbaltic.com.